H Zόζεφιν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της και πώς το διαχειρίστηκε.


Zόζεφιν: Μου έλειπε να περνάω κοινό χρόνο και με τους δύο

Η τραγουδίστρια αρχικά, ανέφερε: «Ήμουν 7 ετών. Κανένα παιδί δεν αισθάνεται ωραία, όταν χωρίζουν οι γονείς του. Θυμάμαι όμως, ότι καταλάβαινα πως αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν ήθελαν να είναι μαζί».


«Εμένα πιο πολύ μου έλειπε να περνάω κοινό χρόνο και με τους δύο, γιατί ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν πολύ νέοι, στα 18 τους. Όταν χώρισαν, ο μπαμπάς μου ήταν 25 ετών, αλλά τον έβλεπα συνέχεια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Zόζεφιν.


Ο μπαμπάς μου ξαναπαντρεύτηκε

«Ο μπαμπάς μου ξαναπαντρεύτηκε δύο χρόνια, αφότου χώρισαν με τη μητέρα μου και απέκτησε την Ειρήνη, η οποία είναι 25 ετών. Ο αδερφός μου, ο Ερρίκος που είναι 15 χρονών, είναι από τον δεύτερο γάμο της μαμάς μου. Είμαστε πολύ αγαπημένοι οι τρεις μας», αποκάλυψε η Zόζεφιν για τα ετεροθαλή αδέρφια της.


Μου αρέσει να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια


«Μου αρέσει να βρισκόμαστε όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια. Όποτε μπορώ, επιδιώκω να βλεπόμαστε με τα αδέρφια μου και πάντα ακούω τη γνώμη τους», συμπλήρωσε κλείνοντας η Zόζεφιν.