Η Κρις Τζένερ υποβλήθηκε σε υστερεκτομή, όπως αποκάλυψε στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians» στο Hulu.

Η 68χρονη μητριάρχης της οικογένειας Καρντάσιαν αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι έπρεπε να αφαιρέσει και τις δύο ωοθήκες της, αφού οι γιατροί ανακάλυψαν μια κύστη και έναν μικρό όγκο.

Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα όταν μοιράστηκε τα νέα με τις φίλες και τα παιδιά της. Η Κρις ενημερώθηκε ότι ήταν το «καλύτερο πράγμα» να αφαιρέσουν τις ωοθήκες και τη μήτρα της μετά από έναν μικρό όγκο και μια κύστη που βρέθηκαν στην περιοχή.

Η συγκίνηση της Κρις Τζένερ

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του «The Kardashians», η  Κρις Τζένερ είπε στις φίλες της Kathy Hilton και Faye Resnick: «Θα κάνω υστερεκτομή. Ξεκίνησε μόλις αφαίρεσα μερικές ωοθήκες και τότε με πήραν τηλέφωνο. Βρήκαν κάτι, είμαστε εδώ για να το φτιάξουμε».

«Θα αφαιρέσω κάτι που μου χάρισε έξι από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου», πρόσθεσε αναφερόμενη στην απόκτηση των έξι παιδιών της, Κόρτνεϊ, Κιμ, Κλόε, Ρομπ, Κένταλ και Κάιλι.

Ενώ η  Κρις Τζένερ  είπε στις φίλους της ότι ήταν «καλά» με την επέμβαση, παραδέχτηκε σε μια εξομολόγηση ότι ένιωθε «πολύ συναισθηματική».



«Είμαι πολύ συγκινημένη με αυτό γιατί όταν είσαι νέος, αρχίζεις να λες ότι θέλεις οικογένεια. Ήταν το μόνο που λέγαμε κυριολεκτικά για 40, 50 χρόνια. Λοιπόν, εδώ είμαστε τώρα μιλώντας για αυτό ξανά και είναι η άλλη πλευρά της διαδικασίας».

Οι κόρες της, Κιμ και Κλόε, προσπάθησαν να της φτιάξουν τη διάθεση κάνοντας της ένα πάρτι πριν από το χειρουργείο με μπαλόνια και τούρτα.

Η επέμβαση αποδείχτηκε επιτυχημένη καθώς σε ένα teaser για το επεισόδιο του «The Kardashians» της επόμενης εβδομάδας, η Κιμ είπε στις κάμερες ενώ ανέρρωνε στο σπίτι: «Τελείωσα με την εγχείρησή μου και νιώθω υπέροχα!»