Η Σάρα Φέργκιουσον αποκάλυψε πως εκείνη και η πριγκίπισσα Νταϊάνα συνελήφθησαν επειδή παρίσταναν τις αστυνομικίνες στο μπάτσελορ πάρτι της.

Η 64χρονη δούκισσα της Υόρκης μίλησε για τη στενή της φιλία με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν εμφανίστηκε στο podcast της Kate Thornton «White Wine Question Time».

«Την αποκαλούσα με αγάπη "Dutch"», είπε και συνέχισε: «Περνούσαμε πολύ ωραία μαζί». «Το βράδυ του μπάτσελορ πάρτι μου ντυθήκαμε αστυνομικίνες και μας συνέλαβε η αστυνομία του Parks», αποκάλυψε.

«Μας έβαλαν στο πίσω μέρος ενός βαν της αστυνομίας του Parks και η Νταϊάνα στη συνέχεια έγειρε και έφαγε καπνιστά πατατάκια μπέικον του άνδρα που οδηγούσε», πρόσθεσε.


Princess Diana & Duchess Sarah Ferguson Got Arrested For Impersonating Police At A Hen Party


«Ήμασταν μακρινές ξαδέρφες και φίλες σε όλη μας τη ζωή», είπε η Σάρα ξεκινώντας να μιλά για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Την αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Ήταν δύο χρόνια μικρότερη από εμένα. Περνούσαμε τέλεια μαζί», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Μάλιστα, όταν συνελήφθησαν, η Νταϊάνα τους έδειξε το δαχτυλίδι αρραβώνων της ως σημάδι αναγνώρισης για το ποια ήταν και έτσι της άφησαν. «Την επόμενη ημέρα εμφανιστήκαμε μπροστά στο “αφεντικό” μαζί. Ευτυχώς η μεγαλειότατη γέλασε κάπως».

«Το κοστούμι της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν πολύ καλό», παραδέχτηκε. «Καθίσαμε και ο σερβιτόρος ήρθε και μας είπε: "Με συγχωρείτε, αυτό είναι κλαμπ για μέλη και είναι για διασκέδαση. Δεν σερβίρουμε αστυνομικούς εδώ"».

«Ήμασταν μαζί όλη μέρα», είπε η δούκισσα. «Αυτή κι εγώ γελούσαμε πολύ. Μπαίναμε συχνά σε μπελάδες».

«Ξέρετε τι συνήθιζε να κάνει; Συνήθιζε να μου λέει τις χειρότερες ιστορίες με αστεία, λίγο πριν σοβαρευτώ», παραδέχτηκε ακόμα.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του περασμένου έτους η Σάρα Φέργκιουσον, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου, ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή.