Ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν καλεσμένος στο Summer’s Cool και μίλησε για τα τηλεοπτικά του σχέδια, την οικογένειά του και την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Με ρωτάνε πολλοί για την Μπέττυ, είναι παρελθόν, ελπίζω να με ξεχάσουν κι εμένα… σε σχέση με την εκπομπή», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Γενικότερα ο κριτής είναι ο κόσμος. Τότε στο Mega με το "Κάψε το σενάριο" έλεγαν ότι δεν πήγαμε καλά και όταν πήγαμε στην επαρχία και γεμίζαμε στάδια και ακόμα και σήμερα ζούμε από αυτό.

Τις αποφάσεις στα κανάλια τις παίρνουν 2-3 άνθρωποι που αν δεν θέλουν να κινηθούν στο δικό σου μονοπάτι είναι αρκετοί για να σταματήσουν ένα προϊόν.
Του χρόνου νομίζω ότι θα είμαι εκτός τηλεόρασης», είπε για το αν έχει τηλέφωνα για του χρόνου. «Στις επόμενες δουλειές μου θα προσέξω πάρα πολύ καλά ποιοι άνθρωποι θα είναι κοντά μου, να είναι σωστή η επιλογή μου», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Η Αντιγόνη χαίρεται που θα κάνουμε διακοπές και που τον χειμώνα δεν θα έχουμε τόση δουλειά. Λίγο μπουκώσαμε με δύο παιδιά. Έχουμε να κοιμηθούμε 1,5 χρόνο. Κανένα παιδί δεν είναι εύκολο στον ύπνο και ποτέ ο ύπνος τους δεν συνδυάζεται με τον δικό σου», περιέγραψε.

«Το δεύτερο παιδί μας θα το βαφτίσει και η Μπέττυ και μια φίλη μας, καλώς εχόντων τον Σεπτέμβρη. Θα καλέσουμε καλούς κι αγαπημένους φίλους», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Κάνουμε μικρές αποδράσεις με την Αντιγόνη και αφήνουμε τα παιδιά 2-3 μέρες. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά 15 μέρες στην κατασκήνωση “παππούς-γιαγιά”», είπε εμφατικά.

«Ο μεγάλος μου γιος έρχεται συνέχεια στην παράσταση, την ξέρει απέξω και συμμετέχει σαν κοινό. Σίγουρα κάθε βράδυ με λέει γουρούνι, επειδή κάνω έναν αστυνομικό», είπε για την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους».