Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Μαριάντα Πιερίδη, το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα από τον αέρα της καλοκαιρινής εκπομπής  Summer’s Cool  στον ΣΚΑΪ. Αφορμή για αυτήν στάθηκε η αναφορά της Τραϊάνας Ανανία σε διαδικτυακή της συνέντευξη για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε σαν παιδί σε χριστιανικό σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάντα Πιερίδη εκμυστηρεύτηκε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής πως «πολύ θα ήθελα να μάθω ποιο είναι αυτό το σχολείο, εάν υπάρχει ακόμα και τα λοιπά. Ό,τι δηλαδή περνάει από το μυαλό μιας μάνας, νομίζω, αυτή τη στιγμή».


«Ανέφερε εν τω μεταξύ και τις Hi-5 οπότε αν κάνουμε έναν πρόχειρο υπολογισμό, χωρίς να μας νοιάζει πόσο χρονών είναι και τα λοιπά, μιλάμε για τα τέλη της δεκαετίας του ’90 ή τις αρχές του 2000. Άρα λοιπόν δεν μιλάμε για «το ξύλο που βγήκε από τον παράδεισο» το 1960 στο κολέγιο ή στο στο Αρσάκειο και υπήρχαν η τιμωρία, τα χαστούκια και τα λοιπά. Μιλάμε για μια πολύ σύγχρονη εποχή» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.


«Στα δημόσια σχολεία, τη δεκαετία του ’80, θυμάμαι ακόμα τον χάρακα στο χέρι μου. Και από τη μία και την άλλη πλευρά. Έτσι; Από δω μάλιστα πονάει πολύ, από δω πονάει πολύ» υπογράμμισε, επίσης, η Μαριάντα Πιερίδη στον αέρα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ.