Ο Στηβ Μιλάτος, ο οποίος μένει και εργάζεται στην Ρόδο τα τελευταία καλοκαίρια, βρέθηκε χθες σε μια εκδήλωση στην Αθήνα και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής  Summer’s Cool   και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Το γνωστό μοντέλο Στηβ Μιλάτος αναφέρθηκε και στο τέλος του γάμου του με την Άννα Παπαϊωάννου, ο οποίος κράτησε μόλις… 2 μήνες!

«Στο Big Brother είχατε δει ένα φλερτ, δεν ήταν έρωτας. Έρωτας ήταν ο γάμος μου, ο οποίος έληξε δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω. Θα το ξαναέκανα όλο από την αρχή. Προχωράμε παρακάτω. Σε κάθε χωρισμό υπάρχουν και τα καλά και τα κακά. Λησμονείς, χαίρεσαι, είναι δίκοπο μαχαίρι. Ήμασταν μαζί 2μισι χρόνια και μετά τον γάμο χωρίσαμε μέσα σε δύο μήνες.

Άλλα ζευγάρια μέσα στην καραντίνα χώρισαν και άλλα ερωτεύτηκαν. Εμείς ερωτευτήκαμε στην καραντίνα, αλλά ξεχάσαμε ότι υπάρχει και η ρουτίνα. Ήρθαμε αντιμέτωποι με διαφορετικά πράγματα, δεν ήμασταν και ώριμοι για κάποιες καταστάσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και ήρθε το τέλος. Εννοείται θα ξαναπαντρευόμουν και θα έκανα και παιδί» αποκάλυψε ο Στηβ Μιλάτος.

«Τέλειωσαν οι δυσκολίες με τα δικαστήρια. Οι κατηγορίες για βιασμό ήταν μια μαύρη σελίδα στη ζωή μου» συμπλήρωσε ο Στηβ Μιλάτοςγια τη δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν λίγο διάστημα.