Ο δημοφιλής τράπερ μέσα από το νέο το βίντεο που έγινε viral και στο TikTok ανέφερε πως ξεκίνησε εντατική γυμναστική προκειμένου να χάσει κάποια κιλά, μέχρι τον γάμο με την αγαπημένη του.

@snikclips #snik #snikthehustla ♬ πρωτότυπος ήχος - SNIK

Marta Aharonian: Ποια είναι η σύντροφος του Snik

Το περασμένο καλοκαίρι η εντυπωσιακή μελαχρινή άρχισε τις πρώτες της αναρτήσεις με τον Snik, ξεκινώντας μια σειρά από κοινές τους διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Marta Aharonian είναι επιχειρηματίας, καθώς έχει το δικό της κατάστημα με υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης στην Κηφισιά. Μάλιστα, είναι μητέρα ενός 7χρονου κοριτσιού, το οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Snik.

Marta Aharonian και Snik ανακοίνωσαν ότι παντρεύονται
Marta Aharonian και Snik ανακοίνωσαν ότι παντρεύονται



Η μικρή λατρεύει να κάνει τις βουτιές της στην πισίνα που έχει ο τράπερ στο σπίτι του και όλα δείχνουν πως έχει βρει στο πρόσωπό του έναν δεύτερο μπαμπά.


Θα πρεπει να αναφέρουμε ότι ο Snik και Marta Aharonian λατρεύουν τα ταξίδια και ο αγαπημένος τους προορισμός είναι αναμφισβήτητα το Παρίσι και φυσικά η Disneyland.



Marta Aharonian
Marta Aharonian
Marta Aharonian
Marta Aharonian

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση δίπλα στον Snik έγινε τον περασμένο Αύγουστο, στην αρχή ακόμα της σχέσης τους, όταν οι δυο τους βρέθηκαν σε κοινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας.

Marta Aharonian και Snik ανακοίνωσαν ότι παντρεύονται
Marta Aharonian και Snik ανακοίνωσαν ότι παντρεύονται


Μελαχρινή, καλλίγραμμή και εντυπωσιακή η Marta Aharonian μετρά περισσότερους από 26 χιλιάδες Followers στο TikTok, εκεί όπου μοιράζεται καθημερινά βίντεο από τις δραστηριότητές της αλλά και στιγμές δίπλα στον Snik.


@martaahar 🎂 ❤️ #fyp @snikthehustla ♬ What Is a Soulmate Skit - True Genuis

@martaahar Saké lovers 🇯🇵 #fyp @snikthehustla ♬ SNIK RRARI - snikthehustla


@martaahar #greeksunset ♬ Radio - Lana Del Rey

Σίγουρα θα αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τον Snik ντυμένο γαμπρό, να περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας την εντυπωσιακή νύφη του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SNIK (@snikthehustla)