Η Σωτηρία παραδέχτηκε πως δήλωσε συμμετοχή στο «Power of Love» καθαρά και μόνο για την τηλεθέαση.

Η 22χρονη body piercer και δημιουργός περιεχομένου, που έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, στο χθεσινό επεισόδιο του «Power of Love» αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να συμμετέχει στο ριάλιτι.

Σωτηρία: Μπήκα και για την τηλεθέαση

«Μπήκα στο παιχνίδι για να δείξω στους άνδρες πώς να διεκδικούν μια γυναίκα. Δεν κρύβω τον λόγο που μπήκα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ναι, και για την τηλεθέαση. Εγώ θα το πω, μπήκα και για την τηλεθέαση και μήπως υπάρξει κάποιος άνδρας που όντως με κάνει να νιώσω πράγματα», είπε αρχικά η Σωτηρία.

Μπήκα για την τηλεθέαση και να αυξήσω τους followers

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, γιατί μπήκα στο Power of Love. Μπήκα για την τηλεθέαση και να αυξήσω τους followers στα social media κι αυτά. Μπήκα για την εμπειρία, μπήκα για την τηλεθέαση, μπήκα μήπως υπάρξει κάποιος άνδρας και με κάνει να νιώσω κάτι. Δεν πιστεύω ότι όντως θα ερωτευτώ εδώ».

Άμα υπάρχει όμως κάποιος και με κάνει να νιώσω κάτι, είμαι και ανοιχτή

Τέλος η Σωτηρία εξήγησε πως η ίδια δεν πιστεύει ότι θα βρει κάποιον που να της ταιριάζει μέσα στο ριάλιτι, όμως είναι ανοιχτή να δοκιμάσει την τύχη της.

«Δεν είναι ότι μπαίνω προκατειλημμένη, αλλά είμαστε σε ένα παιχνίδι κι εγώ το βλέπω έτσι. Άμα υπάρχει όμως κάποιος και με κάνει να νιώσω κάτι, είμαι και ανοιχτή. Άμα με κάνει κάποιος να νιώσω κάτι, εννοείται πως πορεύομαι με αυτό», είπε κλείνοντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: