Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» ήταν χθες ο Περικλής Λιανός. Ο ηθοποιός μίλησε στην Αθηναϊδα Νέγκα και για την περίοδο που τον διέγραψαν από τον δικηγορικό σύλλογο, επειδή δεν επιτρεπόταν να ασκεί παράλληλα και το επάγγελμα της υποκριτικής.

Περικλής Λιανός: Δικηγόρησα κανονικά, πήγαινα στα δικαστήρια

«Όλο το ενδιαφέρον ήταν για τη δραματική. Έχω, σαν άνθρωπος, μάλλον φταίει και το ζώδιο, ότι δεν μου αρέσει να τα παρατάω τα πράγματα. Πρέπει να γίνει ο κύκλος γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φέρει η ζωή. Δικηγόρησα κανονικά, πήγαινα στα δικαστήρια. Δεν πρόλαβα πολλά γιατί έπαιζα στο θέατρο, έπαιζα στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Περικλής Λιανός.

Δεν επιτρέπεται να είσαι δικηγόρος και δημόσιος υπάλληλος, ηθοποιός και έμπορος

Ο Περικλής Λιανός πρόσθεσε: «Όταν έκανα το Λαβ Σόρρυ, πήγα να πάρω μέρισμα. Δεν επιτρέπεται να είσαι δικηγόρος και ηθοποιός, είναι ασυμβίβαστο. Όταν δίνεις για να γραφτείς στον δικηγορικό σύλλογο, υπογράφεις κάποιες υπεύθυνες δηλώσεις που δεν εμπίπτεις σε κάποια άρθρα του κώδικα δικηγόρων. Δεν πρέπει να είσαι δημόσιος υπάλληλος, ηθοποιός και έμπορος».

Μου είπαν να πατήσω στο ότι είμαι ηθοποιός για να με διαγράψουν

Κλείνοντας, ο Περικλής Λιανός ανέφερε: «Μετά πάνω σε αυτό βασίστηκα και με διέγραψαν αναδρομικά από τον δικηγορικό σύλλογο. Μου ήρθε το 1996 ένα μπουγιουρντί εκατομμύρια, γιατί από το 1991 που γράφτηκα μέχρι το 1996, υπήρχαν προσαυξήσεις και παθαίνω σοκ. Μου είπαν να πατήσω στο ότι είμαι ηθοποιός για να με διαγράψουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: