Η 43χρονη τηλεπερσόνα πέρασε λίγες ημέρες στα ελληνικά νησιά με την παρέα του Τζεφ Μπέζος και της αρραβωνιαστικιάς του, Λόρεν Σάντσεζ.

Συγκεκριμένα, η Κιμ Καρντάσιαν, μαζί με την αδελφή της, Κένταλ Τζένερ, και τη μητέρα τους, Κρις, βρέθηκαν στις Σπέτσες με το σούπερ γιοτ του Τζεφ Μπέζος «Koru» για να απολαύσουν το ελληνικό καλοκαίρι. Μαζί τους ήταν και ο σύντροφος της Κένταλ, Bad Bunny, η Κέιτ Χάντσον κ.ά.


Δείτε ακόμη - Στις Σπέτσες για διακοπές Κιμ Καρντάσιαν Κένταλ και Κρις Τζένερ - Στην παρέα τους και ο Τζεφ Μπέζος με τη Λόρεν Σάντσεθ (Βίντεο)

Μάλιστα, ο μεγιστάνας της Amazon και η πληθωρική αρραβωνιαστικιά του φιλοξένησαν τις Καρντάσιαν στην πολυτελή θαλαμηγό τους πριν κάνουν τζετ σκι αλλά και κρουαζιέρα στα νερά του Αιγαίου.

Κιμ Καρντάσιαν διακοπές Σπέτσες


Στις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει πάνω στο σούπερ γιοτ φορώντας ένα μαύρο κάπρι κολάν και μια γκρι αποκαλυπτική, εξώπλατη μπλούζα, ενώ έχει βγάλει τα μαύρα, ψηλοτάκουνα παπούτσια της.

Κιμ Καρντάσιαν διακοπές Σπέτσες


Ποζάρει με φόντο τα ελληνικά νησιά και το ηλιοβασίλεμα, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Sunset sail».

Κιμ Καρντάσιαν διακοπές Σπέτσες


Το μακιγιάζ της είναι φυσικό σε ουδέτερους τόνους, ενώ τα μαύρα μαλλιά της παρασύρονται από τον θαλασσινό αέρα.

Κιμ Καρντάσιαν διακοπές Σπέτσες


Αυτή τη στιγμή, η επιχειρηματίας και εκατομμυριούχος βρίσκεται στην Ινδία για τον γάμο της χρονιάς, του πλουσιότερου άνδρα της χώρας.

Κιμ Καρντάσιαν διακοπές Σπέτσες


Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν: