Στην Ελλάδα βρίσκεται η ηθοποιός Σίντνεϊ Σουίνι (Sydney Sweeney) και, όπως αποκάλυψε μέσα από το Instagram της, δεν μπορεί να αντισταθεί στο ελληνικό καλοκαίρι.

Δείτε ακόμη - Σίντνεϊ Σουίνι: "Συγγνώμη που έχω ωραίο στήθος" - Η ηθοποιός απαντά ξανά στην παραγωγό που την είπε ατάλαντη και άσχημη (Φώτο)

Η δημοφιλής σταρ του Χόλυγουντ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα με μία σειρά από βίντεο και φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει μπροστά στη θάλασσα, να κάνει βουτιές από το Σαρακήνικο της Μήλου, να φωτογραφίζεται σε σκάφος και διασκεδάζει με θαλάσσια σπορ.


Δείτε επίσης - Η χολιγουντιανή σταρ Σίντνεϊ Σουίνι απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι (Φώτο)

«Πώς μπορώ να σου αντισταθώ;», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης, βάζοντας ως τοποθεσία «Ελληνικά νησιά», δείχνοντας έτσι πως δεν επισκέφθηκε μόνο ένα νησί, αλλά πολλά στις Κυκλάδες, πράγμα που καταλάβαμε και από τις φωτογραφίες της.

Sydney Sweeney: Στην Ελλάδα η ηθοποιός


Σε όλες διακρίνεται το καλοκαιρινό της στιλ, αφού σε κάποιες ποζάρει με φόρεμα με λαχούρια, σε άλλες με ολόσωμο λευκό μαγιό και σε άλλες με total white, λινό σύνολο – ιδανικό για τις βόλτες στα νησιά. Σε μία φωτογραφία ποζάρει μπροστά από μία μπλε, ξύλινη πόρτα φορώντας ένα μακρύ φόρεμα που συνδυάζει διάφορα χρώματα, όπως το κόκκινο, το λευκό, το απαλό ροζ και το πράσινο. Ολοκλήρωσε τη συγκεκριμένη εμφάνιση με κίτρινα παπούτσια.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-sydney-sweeney-greece-summer-2024-instagram-photos-1
1-sydney-sweeney-greece-summer-2024-instagram-photos-3
1-sydney-sweeney-greece-summer-2024-instagram-photos-4
1-sydney-sweeney-greece-summer-2024-instagram-photos-5
1-sydney-sweeney-greece-summer-2024-instagram-photos-6