Ένα ξεχωριστό lunch στο εστιατόριο του St.George Lycabettus με την μαγική θέα, παρέθεσε πρόσφατα η γνωστή Συμβολαιογράφος και blogger Σίσσυ Παπαγεωργίου.

Αυτό ήταν το πρώτο κάλεσμα που έκανε με αφορμή τα γενέθλια της, ενώ ακολουθούν και άλλα με περιορισμένο αριθμό καλεσμένων.

Με το μάτι να προσκυνάει τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης από τη μια και το εκκλησάκι του Αη Γιώργη στο Λυκαβηττό από την άλλη, ή να βυθίζεται νωχελικά στην καταγάλανη θάλασσα του Αργοσαρωνικού, οι εκλεκτές καλεσμένες της οικοδέσποινας, Κατερίνα Παναγοπούλου, Αγάπη Πολίτη, Μαρίλυ Γλύπτη Κανελλάκη, Ειρήνη Νταϊφά, Πέγκυ Φιλίππου, Λίτσα Λάβδα, Άντζελα Βαγιωνή, Μαρίζα Φασιανού, Μαρίνα Γιαβρόγλου, Τζένη Γλύπτη, Ζανέτ Καλαντζάκου, Ιωάννα Μειμέτη, Λουκία Παπαθανάση, Θεοδώρα Βρούτση, Φώφη Καμποσιόρα, Βασιλική Τσίντζου, Στέλλα Βουλγαράκη, Αλίκη Χατζοπούλου, Ιλεάννα Σωτηροπούλου, Μαρία Ορφανουδάκη, Ντάνα Στασινού, απόλαυσαν το art de la table δικής της εμπνεύσεως, αλλά διά χειρός της ευρηματικής και δραστήριας ιδιοκτήτριας του St.George Lycabettus, Ειρήνης Βασιλοπούλου, καθώς και το πρωτότυπο και εύγευστο menu που είχε ετοιμάσει ο executive chef του αγαπημένου μου εστιατορίου!

Μαζί με τις πολύχρωμες βεντάλιες, πιπεριές σε έντονα χρώματα, μελιτζάνες, λεμόνια και μαρούλια πήραν επάξια την θέση των λουλουδιών πάνω στο ταιριαστό στο χρώμα της χλόης και διακοσμημένο με δεντράκια τραπεζομάντηλο που κοσμούσε το τραπέζι, εγκλωβίζοντας το βλέμμα με την δροσιά τους, την πολυχρωμία τους, την φρεσκάδα τους και παραπέμποντας την σκέψη σε φύση και υγεία!

Το υπέροχο menu έδενε απόλυτα με το decor του τραπεζιού, μια που απαραίτητα συστατικά του ήταν τα φρούτα και τα λαχανικά:

Ριζότο φράουλας για πρώτο, Ανάμεικτα σαλατικά με ψητό ροδάκινο, μανούρι, και βινεγκρέτ με κόκκινα φρούτα με βαλσάμικο, για κυρίως μια υπέροχη ταλιάτα μόσχου με κρέμα γλυκοπατάτας και σάλτσα κρασιού με μαύρα κεράσια Και για επιδόρπιο…χωνάκι έκπληξη!

Το καλωσόρισμα στις καλεσμένες έγινε με το σπάνιο βιολογικό κρασί LAPO, το ακριβότερο ροζέ κρασί στον κόσμο με 24K χρυσού στη φιάλη, που παράγεται μόνο σε 500-700 φιάλες το χρόνο από την Έλενα Μπαβελή και τους αμπελώνες Έλενα Μπαβελή, και το οποίο αποτελεί μέρος του concept •Wine •Art •Diamonds, ενώ το menu συνοδεύτηκε από το εκλεκτό κρασί του «St.George Lycabettus»!

Στο τέλος η οικοδέσποινα μοίρασε δώρα στις καλεσμένες της:

Ένα φούξια πουγκί με τα θαυματουργά προϊόντα περιποίησης δέρματος της Ελβετικής ZARTAUX ( Gold cream για τις φίλες μου με την χρυσή καρδιά, zartaux skinnovelties, zartaux tonic lotion dry & sensitive skin, eye serum against dark shadows, serum vitale caviar concentrée) και από μια υπέροχη πασμίνα από την AILIN BOUTIQUE, από όπου και το χαρούμενο καφτάνι που φορούσε η οικοδέσποινα!

Η ωραία παρέα παρέμεινε στο ειδυλλιακό εστιατόριο του St.George Lycabettus για περισσότερες από 4 ώρες, απολαμβάνοντας την μαγική θέα του ξενοδοχείου, το εκλεκτό menu του, φτιαγμένο ειδικά για την περίσταση και τα θετικά vibes που είχαν πλημμυρίσει την ατμόσφαιρα!

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Κατερίνα Παναγοπούλου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ντάνα Στασινού, Βασιλική Τσίντζου, Ιλεάννα Σωτηροπούλου, Λίτσα Λάβδα, Μαρία Ορφανουδάκη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Πέγκυ Φιλίππου, Θεοδώρα Βρούτση, Λουκία Παπαθανάση, Ζανέτ Καλατζάκου, Αλίκη Χατζοπούλου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ιλεάννα Σωτηροπούλου, Κατερίνα Παναγοπούλου, Αγάπη Πολίτη και Άτζελα Βαγιωνή

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Κατερίνα Παναγοπούλου, Αγάπη Πολίτη, Μαρίζα Φασσιανού και  δρ. Φώφη Καμποσιόρα.

Η Σίσσυ Παπαγεωργίου με την Μαρίνα Οφλούδη Γιαβρόγλου και την Ειρήνη Νταϊφά.

Η Μαρία Ορφανουδάκη (της Ailin boutique), η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, η Στέλλα Βουλγαράκη, η Μαρίλυ Γλύπτη Κανελλάκη, η Τζένη Γλύπτη και η πολιτεύτρια με την ΝΔ στην Ανατολική Αττική δρ. Βασιλική Τσίντζου


sissy__2_
sissy__3_
sissy__4_
sissy__5_
sissy__1_