Την προσωπική της άποψη θέλησε να εκφράσει η Άννα-Μαρία Βέλλη, μέσα από τα social media, για το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τίτλο «Είμαι γυναίκα». Όπως παρουσιάστηκε και στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ Summer’ s Cool το μεσημέρι της Παρασκευής, η νεαρή Youtuber μάλλον ενοχλήθηκε με ορισμένους στίχους που εμπεριέχονται στο νέο κομμάτι της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

«Είμαι γυναίκα, φυσικά και θα σε ψάξω και θα μάθω πού θα πας. Είμαι γυναίκα, φυσικά και θα ρωτήσω γιατί άρωμα φοράς. Είμαι γυναίκα, φυσικά θέλω να ξέρω στη δουλειά με ποιες μιλάς. Είμαι γυναίκα, φυσικά και υποφέρω όταν δεν μου απαντάς», ερμηνεύει, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή στους στίχους του νέου της τραγουδιού.

«Βγαίνουν τέτοια τραγούδια το 2024; Λυπηρό», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα-Μαρία Βέλλη στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media… αναπαράγοντας το νέο τραγούδι «Είμαι γυναίκα» της Δέσποινας Βανδή.

«Για να το βάλουμε στη σωστή βάση. Εγώ είδα χιλιάδες TikTok βίντεο που λάτρεψαν το τραγούδι και είδα και ένα ξινοβίντεο, αυτό. Ας μη λέμε λοιπόν ότι υπάρχουν γενικά αντιδράσεις, υπάρχει μια… ξίνια και είναι αυτή. Στα σχόλια που γράφουν κάτω από την ανάρτηση της Άννας-Μαρίας Βέλλη, που είναι 65, τα 60 κράζουν την Άννα-Μαρία Βέλλη και όχι τη Δέσποινα Βανδή. Απλά το τοποθετώ και το αφήνω εδώ», υπογράμμισε, με νόημα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον αέρα της νέας καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Παρασκευής.