Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες αλλά και δύσκολες περιόδους της ζωής της, καθώς πριν δύο εβδομάδες περίπου έγινε για δεύτερη φορά μητέρα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ενώ παράλληλα με την φροντίδα που χρειάζεται ένα νεογέννητο βρέφος πρέπει να προσέχει και τον πρωτότοκο γιο της, Βλάσση.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, η  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε για πρώτη φορά ολόσωμη φωτογραφία της, δέκα ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.


spyropoulou-meta-tin-genna


«Τα συναισθήματά μου είναι χαρά, ευλογία. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Έχουμε πει στον Βλάσση για τον μικρό του αδελφό, τον περιμένει. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένει. Νομίζω θα χαρεί και εκείνος. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Είμαστε λίγο παραδοσιακοί οπότε θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες αλλά βολεύει, θα τους γιορτάζουμε μαζί. Είναι ίδιος με τον άντρα μου, όνομα και πράμα» είχε αποκαλύψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κατά το εξιτήριό της από το μαιευτήριο.