Ο αδελφός της Αριάνα Γκράντε, Φράνκι, αρνήθηκε την Πέμπτη ότι η αδελφή του έχει δεσμούς με την πρακτική του κανιβαλισμού.

Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση σχετικά με το πώς «το αστείο ενός θαυμαστή που αναφέρει ότι η Αριάνα Γκράντε είναι κανίβαλος έγινε viral σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τον κόσμο από το να αγοράσει εισιτήρια για συναυλία της».

Σύμφωνα με το TZM, εδώ και καιρό έχουν διαδοθεί φήμες ότι αστυνομικοί βρήκαν ανθρώπινα λείψανα στο σπίτι της Αριάνα Γκράντε. Αρχικά, χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε τους ισχυρισμούς χωρίς να παρέχει κανενός είδους αποδεικτικά στοιχεία, αλλά κάποιοι άρχισαν να προωθούν τη φήμη ούτως ή άλλως.

Η ανάρτηση του αδελφού της Αριάνα Γκράντε


Ο Φράνκι γέλασε με τον υπαινιγμό, αρνούμενος ξεκάθαρα οποιαδήποτε σχέση μεταξύ της αδελφής του και της πρακτικής της κατανάλωσης ανθρώπινων λειψάνων.
«Χαχα! Ουάου, αυτό ίσως είναι το πιο δημιουργικό επίπεδο, αλλά και το πιο χαμηλό, που έχετε φτάσει ποτέ. Φτάνουμε σε νέα βάθη κάθε ημέρα!», έγραψε ο αδελφός της Αριάνα Γκράντε.

«Ακούστε, ξέρω ότι η αδερφή μου "τρώει τα κορίτσια" (χρησιμοποιεί φράση αργκό που σημαίνει ότι είναι εντυπωσιακή) εδώ και χρόνια, αλλά αυτό είναι λίγο ακραίο!», είπε ο Φράνκι. «Εξάλλου, είναι βίγκαν», σημείωσε.