Ακόμα και σε συναυλία γιορτάστηκε έξαλλα η πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro, αφού το συγκρότημα The Killers διέκοψε τη συναυλία του στην O2 Arena του Λονδίνου το βράδυ της Τετάρτης (10/7) και πρόβαλε τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Ολλανδία για τα ημιτελικά.

Αφού οι παίκτες των "τριών λιονταριών" επικράτησαν με σκορ 2-1 και πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (14/7) κόντρα στην Ισπανία, το συγκρότημα συνέχισε με την επιτυχία του «Mr Brightside».



Αρκετοί θαυμαστές δημοσίευσαν στιγμιότυπα από την αξέχαστη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα φώτα της O2 Arena έσβησαν και ο σχολιαστής του ITV ακούστηκε από τα ηχεία, καθώς οι τελευταίες στιγμές του αγώνα προβάλλονταν ως σκηνικό της μπάντας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent».


Όταν ήχησε το τελευταίο σφύριγμα, το κοινό των 20.000 ατόμων άρχισε να φωνάζει με ενθουσιασμό και καθώς ερυθρόλευκες σερπαντίνες εκτοξεύονταν στον αέρα από τη σκηνή.

Στη συνέχεια, το ροκ συγκρότημα από το Λας Βέγκας ξεκίνησε το τραγούδι του που είναι από τα πιο γνωστά του.

The Killers in London watch England go to the Euro 2024 final then play Mr Brightside - Full version


Τα σχόλια θεατών της συναυλίας στο twitter

Χρήστης του X σε ανάρτησή του έγραψε: «Οι Killers σταμάτησαν το σόου τους στην O2 για να δείξουν τα τελευταία λεπτά και το σφύριγμα της νίκης της Αγγλίας προτού αρχίσουν να ερμηνεύουν το Mr Brightside».

Ένας άλλος ανέφερε: «Εάν έχετε ποτέ την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την Αγγλία να προκρίνεται στον τελικό του Euro και να βρίσκεστε σε μια αρένα 15.000 ατόμων, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Απόλυτη τελειότητα από τους Killers».

«Τι στιγμή! Οι Killers έδειξαν τον αγώνα της Αγγλίας προτού τραγουδήσουν τον Mr Brightside», ανέφερε ένας ακόμη εκστασιασμένος θαυμαστής τους.