Την πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά την είδηση ότι σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας, αφού σύμφωνα με όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα είναι τεσσάρων μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην πίστα γνωστού νυχτερινού κέντρου, στο οποίο εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο και σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, φαίνεται να διασκεδάζει το κοινό τραγουδώντας τη μεγάλη του επιτυχία «Τι να πεις για μένα».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη εμφάνιση στην πίστα μετά το δημοσίευμα ότι θα γίνει πατέρας


Η είδηση ότι θα γίνει πατέρας 

Τον Μάρτιο του 2023 έγινε για πρώτη φορά γνωστή η σχέση του τραγουδιστή με την Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η 25χρονη είναι κόρη του Έλληνα επιχειρηματία Γιώργου Νίκα με τη γνωστή εταιρία αλλαντικών και της Μιράντας Πατέρα, της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter.

Όπως είχε αναφέρει ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό μας»: 
«Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα».

Ο γνωστός τραγουδιστής αν και μιλάει σπάνια για την προσωπική του ζωή, σε συνέντευξη που είχε δώσει στη Φαίη Σκορδά είχε πει για την επιθυμία του να γίνει πατέρας: «Είναι από τα πράγματα που θέλω να πετύχω στη ζωή μου, κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω την οικογένεια. Δεν το φοβάμαι καθόλου να κάνω οικογένεια, έρχεται με τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ηλικία, όπως στα φέρνει η ζωή. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω».