Εκτός από τον Τζόνι Ντεπ, ο Γουίλ Σμιθ είναι κι εκείνος ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του Αντρέα Μποτσέλι.

Ο διάσημος ηθοποιός θα εμφανιστεί στις συναυλίες που θα δώσει ο Μποτσέλι στην Τοσκάνη της Ιταλίας, γιορτάζοντας τα 30 του χρόνια στη μουσική.

Το όνομα του Γουίλ Σμιθ ήταν το τελευταίο που ανακοινώθηκε, καθώς είχαν ήδη προηγηθεί οι Σερ Μπράιαν Μέι, Εντ Σίραν, Τζόνι Ντεπ και Σάνια Τουέιν.

Ενθουσιασμένος ο Μποτσέλι μοιράστηκε τα νέα με τους θαυμαστές του, μέσω των social media. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την επίσημη αφίσα της συναυλίας με το πρόσωπο του Γουίλ Σμιθ δίπλα στο δικό του.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Είναι άλλο πράγμα να διασταυρώνεσαι φευγαλέα με κάποιον ανάμεσα σε προβολείς και κάμερες και εντελώς άλλο να μπορείς να καθίσεις απέναντι και να απολαύσεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις και να γνωριστείς πραγματικά καλύτερα μαζί του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Γουίλ Σμιθ θα συμμετάσχει στην εκπληκτική περιπέτεια του Teatro del Silenzio. Μας κάνει υπερήφανους που μπορούμε να φιλοξενήσουμε αυτόν τον καλλιτέχνη, καταξιωμένο ηθοποιό, παραγωγό και μουσικό».

Σημειώνεται πως η τριήμερη σειρά συναυλιών, με αφορμή τα 30 χρόνια καριέρας του Αντρέα Μποτσέλι στη μουσική, θα πραγματοποιηθεί στις 15, 17 και 19 Ιουλίου.

Άλλοι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος είναι οι Ράσελ Κρόου, Ντέιβιντ Φόστερ και Κάθριν ΜακΦι, Πλασίντο Ντομίνγκο, Χοσέ Καρέρας κ.ά..