Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Βάνα Μπάρμπα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη αυτή την εβδομάδα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα εξήγησε πως μπορεί να νιώθει και να είναι sex symbol ακόμα και στα 60 της χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Βάνα Μπάρμπα εξομολογήθηκε πως «είμαι 58 και βγαίνω έξω χωρίς μακιγιάζ με τις άσπρες μου τρίχες στα μαλλιά. Η δική μου ομορφιά δεν ήταν φτιαχτή, δεν είχαμε τίποτα ψεύτικο επάνω μας. Υπερασπιζόμαστε τη φυσική ροή των πραγμάτων. Θέλω να είμαι αξιοπρεπής, γιατί εκπροσωπώ την πατρίδα μου, ετοιμάζω ταινία, έχω μπει στο κομμάτι της παραγωγής, θα κάνουμε σίριαλ με την Πέμυ Ζούνη. Αυτή είμαι, σε λίγο θα εξηνταρίσω. Ναι, μια γυναίκα μπορεί να είναι και στα 60 της ερωτικής χωρίς να έχει κάνει τίποτα στον εαυτό της».

Οι άντρες το εκτιμούν;

Οι άντρες που αναζητούν απλά το σεξ, όχι. Οι άντρες με προσωπικότητα, ναι. Θέλω να έχω δίπλα μου άντρες με υπόσταση, με παιδεία, όχι αυτούς που είναι με κοιλιακούς και γυμναστήριο. Αυτοί θα πάνε με τα πιτσιρίκια.

Η ταμπέλα του sex symbol σε ενοχλεί;

Όχι. Γιατί μπορώ να είμαι sex suymbol και στα 60 μου, αλλά ένα «άφτιαχτο» sex symbol. Θα είμαι έτσι όπως με βλέπετε τώρα. Το πιο σημαντικό πράγμα επάνω μου πλέον είναι η ψυχή και το μυαλό μου, όχι η ομορφιά μου.