Η Κατερίνα Στικούδη είναι η πιο σέξι performer που έχουµε στην Ελλάδα. Τη γνωρίσαµε µέσα από ραπ εκτελέσεις τραγουδιών, αν και µε κλασικές σπουδές στο τραγούδι. Χαµηλών τόνων στην προσωπική της ζωή, προκαλεί µε τις ενδυµατολογικές της επιλογές και τις χορογραφίες της πάνω στη σκηνή. Εχει γίνει θεσµός να ανοίγει τις συναυλίες στα Europride, να ξεσηκώνει τα πλήθη, ενώ σταθµός είναι η συναυλία της Christina Aguilera, όπου ανακοίνωσε και την εγκυµοσύνη της. Η γνωστή τραγουδίστρια µιλάει στο «Secret» γι’ αυτή τη µοναδική εµπειρία, τον ρόλο της µητέρας, τον σύζυγό της και το γεγονός ότι έγινε sticker στο Viber.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: “Με τον σύζυγό μου αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, υπάρχει και ο κάτω όροφος”

Τον Σεπτέµβριο άνοιξες τη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα, µπροστά σε 80.000 θεατές, στο πλαίσιο του Europride της Μάλτας. Πώς αισθάνθηκες;

Ηταν κάτι µαγικό, απίστευτο, µοναδικό… ∆εν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη συναυλία... Το stage, ο παλµός του κόσµου. Εγώ έγκυος στον 4ο µήνα. Πέρασα υπέροχα µαζί µε τους συνεργάτες µου και η αγάπη του κόσµου ήταν τόσο µοναδική, που θα µείνει για πάντα χαραγµένη στο µυαλό µου.

Βάσει των επίσηµων στατιστικών της επίσηµης µηχανής αναζήτησης της Google, υπήρξεs η πιο viral γυναίκα στην Ελλάδα για το 2023. Μάλιστα, έγινες και στικεράκι επίσηµα από το Viber, για να ανταλλάσσουν οι Ελληνες χρήστες εντός της εφαρµογής. Είσαι η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνις που γίνεται στικεράκι από το ίδιο το Viber! Πώς τα κατάφερες;

Είναι πολύ ωραίο να υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσµο σε οτιδήποτε κάνω, αυτός είναι σκοπός. Μπορεί να κάνω πράγµατα που µου αρέσουν, αλλά τα µπράβο που έρχονται από τον κόσµο έχουν άλλη αξία, ανεκτίµητη!

Επαιξες φέτος για το Pride της Βιέννης µπροστά σε 45.000 άτοµα και στο Europride της Θεσσαλονίκης σε 15.000, ως πρέσβειρα των δικαιωµάτων της LGBITQ+ κοινότητας. Μίλησέ µας γι’ αυτή την εµπειρία σου.

∆εν περιγράφεται µε λόγια αυτό που έζησα και στη Βιέννη και στη Θεσσαλονίκη. Χαίροµαι που άρεσε το σόου µας, γιατί ετοιµαζόµασταν µήνες γι’ αυτές τις συναυλίες. Ειδικά κοστούµια, πρόβες, χορογραφίες… ∆εν είναι απλή η δουλειά µας… Για µία ώρα πάνω στη σκηνή δουλεύουµε πολλές µέρες, µήνες, σερί. Η διαδικασία της προετοιµασίας και των προβών µπορεί να έχει αρκετή κούραση, αλλά είναι κάτι πολύ δηµιουργικό, που το απολαµβάνω πολύ. Και όταν το αποτέλεσµα είναι το χειροκρότηµα του κόσµου, εκεί έρχεται η χαρά και νιώθω τόσο γεµάτη και ευτυχισµένη.

Οσο κουρασμένη κι αν είμαι, ένα χαμόγελο του Βύρωνα ή του Νίκου μού δίνει απίστευτη δύναμη, ενώ ο Βαγγέλης είναι ένας υπέροχος μπαμπάς

Τι ετοιµάζετε µε την Καλοµοίρα;

Με την Καλοµοίρα ετοιµάζουµε ένα πολύ ωραίο ρεµίξ του «Secret combination». Το παρουσιάσαµε πρώτη φορά στο Europride. Το βιντεοκλίπ είναι έτοιµο και σε λίγες µέρες θα µπορέσετε να το ακούτε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρµες. Η Καλοµοίρα είναι ένα υπέροχο πλάσµα και χαίροµαι τόσο πολύ που µέσα από αυτήν τη συνεργασία µπόρεσα να τη γνωρίσω καλύτερα.

Πώς είναι η ζωή µε δύο µωράκια;

Εχει πολύ τρέξιµο, αλλά µου αρέσει η κάθε φάση της ηµέρας. Ακόµα κι όταν είµαι κουρασµένη, ένα χαµόγελο του Βύρωνα ή του Νίκου µού δίνει απίστευτη δύναµη. Επίσης, είναι πολύ σηµαντικό για µένα και τα παιδιά που ο Βαγγέλης είναι ένας υπέροχος µπαµπάς και δίνει φροντίδα και αγάπη καθηµερινά.

Θα θέλατε και τρίτο παιδάκι;

∆εν σκεφτόµαστε κάτι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Τι είναι αυτό που θαυµάζεις στον σύζυγό σου, Βαγγέλη;

Είναι πολύ υποστηρικτικός σε όλα, σε θέµατα της δουλειάς, δικά µου και των παιδιών. Θαυµάζω το πόσο αφοσιωµένος είναι στον νέο του ρόλο, τον ρόλο του πατέρα.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ''Secret'' της εφημερίδας «Παραπολιτικά».