Την εκλεκτή της καρδιάς του στη Βομβάη παντρεύεται ο μικρός γιος του πλουσιότερου Ασιάτη, του 67χρονου Ινδού δισεκατομμυριούχου Ambani, σε μία τελετή γεμάτη χλιδή με χιλιάδες καλεσμένους του διεθνούς τζετ σετ, πολιτικούς και μεγιστάνες. Η επίσημη τελετή έγινε στον ουρανοξύστη 27 ορόφων, της οικογένεια του Ινδού επιχειρηματία.

Ειδικότερα, ο 29χρονος Ανάντ Αμπάνι και συνομήλικη του Ραντίκα Μέρτσαντ, ξεκίνησαν από χθες (12/7) την τριήμερη τελετή ενός γάμου, που κοστίζει 320 εκατομμύρια δολάρια.

Το νυφικό στο οποίο πρωταγωνιστούν το κρεμ και το κόκκινο χρώμα, ήταν όλο στολισμένο με τα πιο ακριβά κοσμήματα.

india_gamos_2
india_gamos_3
india_gamos_4
india_gamos_5
india_gamos_6
india_gamos_7

Iνδία: Παρέλαση από celebrities στον γάμο της χρονιάς

Οι λαμπεροί καλεσμένοι ήταν η Κιμ Καρντάσιαν που φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα, ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο και ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ μετά της συζύγου του. Στον διάσημο γάμο έφτασαν και η Πριγιάνκα Τσόπρα και ο σύζυγός της Τζο Τζόνας.

Το περασμένο Σαββατοκύριακό τραγούδησε μόνο για τη οικογένεια και τους φίλους του ζευγαριού και ο διάσημος ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος έλαβε χρυσή επιταγή 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τον προηγούμενο Μάρτιο είχαν διοργανώσει μία προγαμήλια τελετή που είχε πολύ λάμψη και χλιδή. Σε αυτήν, που είχε επίσης κρατήσει τρεις μέρες, είχαν προσκληθεί 1.200 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο Μπίλ Γκέιτς και ο Μάρκ Ζούγκερμπεργκ.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της διάσημης πόπ σταρ Ριάνα που λέγεται ότι έλαβε το καθόλα ευκαταφρόνοητο ποσό του ενός εκατομμύριου δολαρίων.

Πάντως, η υπερβολική χλιδή και προβολή του γάμου σε μία χώρα που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχιας δίχασε.

Για τρεις μέρες, τα μεγαλύτερα δίκτυα του κόσμου αναμένεται να είναι στραμμένα σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς γάμους της χρονιάς.