Πολύ κοντά στην επισηµοποίηση της σχέσης τους φαίνεται να βρίσκονται το µοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου και ο σύντροφός της, φαρµακοποιός Σπύρος Μαρτίκας. «Κατ’ αρχάς δεν έχει γίνει καν πρόταση γάµου, αλλά είναι κάτι που το συζητάµε µε τον Σπύρο για το µακρινό µέλλον», αναφέρει η ίδια στο Secret και προσθέτει: «Πιστεύω ότι θα µου κάνει πρόταση γάµου στο Παρίσι στις 18 Οκτωβρίου, που είναι η ηµέρα γενεθλίων µου, στην Disneyland. Από µικρό παιδί ονειρεύοµαι να πάω. Θέλω να είναι ροµαντική η πρόταση. Το φαντάζοµαι µετά την παρέλαση της Disneyland σε ένα ροµαντικό δείπνο».

Το ζευγάρι είναι µαζί περίπου δύο χρόνια και πλέον συγκατοικούν στον Πειραιά, µε την ίδια να δηλώνει στο Secret ότι «η συγκατοίκηση µε τον Σπύρο πάει πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ νοικοκύρης και µάλιστα πολλές φορές, όταν δεν µπορώ εγώ να κάνω τις δουλειές, µε βοηθάει πολύ. Είναι ένας άνδρας που τα έχει όλα. Γεννηµένος οικογενειάρχης, δουλευταράς, καλό παιδί, γενναιόδωρος, καλόκαρδος, φιλάνθρωπος».

«Είµαι περήφανη για τον άνδρα που έχω δίπλα µου. Ο Σπύρος στηρίζει πραγµατικά όλους τους ανθρώπους που έχει δίπλα του και ανάµεσα σε αυτούς είµαι και εγώ. Είµαι και εγώ έτσι ως άνθρωπος» σηµειώνει. Η Ελληνίδα Κένταλ Τζένερ, όπως την αποκαλούν, απαντά και για το ενδεχόµενο µιας εγκυµοσύνης, δηλώνοντας πως «είναι καλοδεχούµενη. Οπως γνωρίζεις, είµαι βρεφονηπιοκόµος, λατρεύω τα παιδιά και αν έµενα έγκυος, εννοείται ότι θα το κρατούσα µε τον Σπύρο». Οσον αφορά τα επαγγελµατικά της, µας είπε: «Εχω µια εταιρεία µε τσάντες, την Camvi, η οποία πάει αρκετά καλά. Ετοιµάζω άλλη µια εταιρεία και σκέφτοµαι να ασχοληθώ µε real estate, γιατί είναι κάτι που µας αρέσει µε τον Σπύρο».

Δημοσιεύθηκε στο Secret