«Ησαΐα, χόρευε» για τον δήµαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σηµανδηράκη, και τη σύντροφό του, Αννα Μπενιουδάκη. Το λαµπερό ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 16 Αυγούστου στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, στους Τάφους των Βενιζέλων, στα Χανιά, µε κουµπάρο τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει ήδη ένα παιδί, ένα αγοράκι, που είναι ενός έτους. Η Αννα Μπενιουδάκη είναι δικηγόρος και µε τον δήµαρχο Χανίων γνωρίζονται πολλά χρόνια, ενώ στο παρελθόν είχαν σχέση, που διακόπηκε, αλλά οι δρόµοι τους ξανασυναντήθηκαν και αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόµενο βήµα. Σύµφωνα µε πληροφορίες, µετά τον γάµο θα ακολουθήσει παραδοσιακό κρητικό γλέντι για τους καλεσµένους.

Ο Παναγιώτης Σηµανδηράκης είναι ο νεότερος δήµαρχος µητροπολιτικού δήµου. ∆ιανύει τη δεύτερη αυτοδιοικητική του πορεία, µε ποσοστά που ξεπερνούν το 65%. Αυτή την περίοδο όλη η πόλη έχει µετατραπεί σε ένα εργοτάξιο, αφού εκτελούνται µια σειρά από έργα που µεταµορφώνουν τα Χανιά σε µια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Η µέλλουσα σύζυγός του είναι αριστούχος της Νοµικής µε διδακτορικό στη Γαλλία και ειδίκευση το Εργατικό ∆ίκαιο και επιχειρήσεις. Η Κισσαµίτισσα Αννα έχει ένα οµολογουµένως πλούσιο βιογραφικό, µε µεταπτυχιακό και διδακτορικό στη Γαλλία, στο Πανεπιστήµιο της Τουλούζης, και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης, είναι δικηγόρος του Πολυτεχνείου Κρήτης, δικηγόρος του ∆ήµου Κισσάµου τα τελευταία 10 χρόνια, µέλος του ∆ικηγορικού Συλλόγου Χανίων, καθώς και στην επιτροπή κατά των φυλετικών διακρίσεων. Χαµηλών τόνων η ίδια (χαρακτηριστικό µάλιστα είναι το γεγονός ότι δεν έχει λογαριασµό σε κανένα µέσο κοινωνικής δικτύωσης), στέκεται πολύ διακριτικά στο πλάι του δηµάρχου, χαράσσοντας συγχρόνως τη δική της επιτυχηµένη επαγγελµατική πορεία.

Δημοσιεύθηκε στο Secret