Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Ελισάβετ Μουτάφη καθώς, όπως μοιράστηκε μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους, μαζί με τον σύζυγο της Μάνο Νιφλή προχώρησαν στην υιοθεσία ενός αγοριού από την Αφρική.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη ηθοποιός και ο γνωστός δημοσιογράφος καλωσόρισαν τον μικρό Δημήτρη στη ζωή τους. Ειδικότερα, η Ελισάβετ Μουτάφη δημοσίευσε μια εικόνα του μικρού αγοριού από την Αφρική σαν ιστορία στο προφίλ της με το μήνυμα: «Καλώς ήρθες στη ζωή μας Δημήτρη».


Αξίζει να σημειωθεί πως καμιά πλευρά του ζευγαριού δεν είχε κάνει γνωστό ως τώρα, παρά και την κοινές τους εμφάνισες ή συνεντεύξεις πως είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία μιας τέτοιας υιοθεσίας. Ο Μάνος Νιφλής έχει ήδη δυο κόρες από τον προηγούμενο του γάμο, με την οποία μητέρα των κοριτσιών η ηθοποιός διατηρεί άριστες σχέσεις.


1-elisavet-moutafh-manos-niflhs-yiothesia-dhmhtrhs-instagram-photos-1


Ελισάβετ Μουτάφη: Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να κάνω την καλή νεράιδα

«Έχω το ελεύθερο από τη μητέρα τους να αντιμετωπίζω τα κορίτσια έτσι όπως νιώθω. Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να κάνω την καλή νεράιδα σε αυτά τα παιδιά για να τις πείσω για κάτι. Ήταν δυο παιδιά άνετα, άψογα και μάλιστα τώρα περνάνε μια ζόρικη ηλικία γιατί είναι στην προεφηβεία τους. Οπότε είμαι αληθινή, είμαι εκεί, είμαι αυτό που νιώθω στα παιδιά» είχε εξομολογηθεί, περίπου πέντε μήνες νωρίτερα, η Ελισάβετ Μουτάφη όταν και βρέθηκε μαζί με τον σύζυγο της στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που ακολουθεί:

Ελισάβετ Μουτάφη και Μάνος Νιφλής: Υιοθέτησαν αγοράκι