Ο Ματ Ντέιμον φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές του στη Μύκονο και δεν δείχνει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από το κοσμοπολίτικο νησί. Μετά από τη διασκεδαστική βραδιά στο Sea Satin, όπου εθεάθη να γεύεται τα τοπικά εδέσματα και να συνομιλεί με τους θαυμαστές του, χθες έκανε μια ακόμα εμφάνιση που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε ακόμη - O Matt Damon και πάλι στη Μύκονο: Δηλώνει ενθουσιασμένος με το ελληνικό φαγητό και απολαμβάνει τις διακοπές του (Βίντεο)

Ο δημοφιλής ηθοποιός εθεάθη στο διάσημο Scorpios, ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία της Μυκόνου για όσους αγαπούν τη μουσική και τα πάρτι. Ο λόγος της παρουσίας του ήταν το πάρτι του γνωστού DJ Valeron, που προσέλκυσε πλήθος κόσμου. Ντυμένος με casual αλλά κομψό στιλ, ο Ντέιμον απόλαυσε τη μουσική και την εκπληκτική ατμόσφαιρα, περιτριγυρισμένος από φίλους και θαυμαστές.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Μύκονος: Στο Scorpios ο Ματ Ντέιμον

Η παρέα του έδειχνε να απολαμβάνει τη στιγμή, με τον Ματ Ντέιμον να χορεύει και να γελάει με την καρδιά του, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ξέρει πώς να διασκεδάζει. Οι παρευρισκόμενοι δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ ο ηθοποιός ήταν πρόθυμος να φωτογραφηθεί και να συνομιλήσει με τον κόσμο.

1-matt-damon-mykonos-greece-island-summer-2024-2
1-matt-damon-mykonos-greece-island-summer-2024-1