Το ζευγάρι, τον περασμένο μήνα βρέθηκε μαζί στη Μύκονο, εκεί όπου πέρασε χαλαρές στιγμές, ενώ διασκέδασε στα σοκάκια του νησιού.

Ωστόσο παρά τις δηλώσεις και τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους, η εφημερίδα «Real Life» και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, αναφέρει πως ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή για την ώρα κάνουν σχέδια μόνο για τις διακοπές τους, αφού δεν υπάρχει στο άμεσο μέλλον το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Γιώργος Σαμπάνης και Ιωάννα Σαρρή

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό που σχεδιάζουν και για το οποίο ανυπομονούν, είναι οι καλοκαιρινές τους διακοπές, που αναμένονται περίπου τον Δεκαπενταύγουστο. Είναι κάτι για το οποίο αδημονούν γιατί ο Γιώργος Σαμπάνης βρίσκεται αυτό το διάστημα σε περιοδεία και οι ρυθμοί της δουλειάς είναι πραγματικά εξαντλητικοί.

Γιώργος Σαμπάνης και Ιωάννα Σαρρή


Το καλοκαίρι τους περιλαμβάνει πολλά ταξίδια. Ο Γιώργος Σαμπάνης θα πραγματοποιήσει συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδεία, με τίτλο «Λες και με ξέρεις tour 2024». Ωστόσο ο τραγουδιστής και η σύντροφός του έχουν ήδη προγραμματίσει την καλοκαιρινή τους ανάπαυλα και ανυπομονούν να έρθει ο Δεκαπενταύγουστος.