Η Δάφνη Καραβοκύρη έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στo podcast που παρουσιάζει και συζητήθηκε ιδιαίτερα φέτος, καθώς οι καλεσμένοι της σε αυτό μιλούν για το σεξ.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Θα φας καλά» που παρουσιάζει ο Σωτήρης Καλυβάτσης και εξήγησε τους λόγους που επέλεξε το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Δάφνη Καραβοκύρη: Θέλω να κάνω κάτι που θα κάνει τον κόσμο να αισθανθεί άβολα

«Η ιδέα για το podcast προέκυψε τον περασμένο Αύγουστο, γιατί σκέφτηκα ότι θέλω να κάνω κάτι που θα κάνει τον κόσμο να αισθανθεί άβολα, που θα τον κάνει να νιώσει αμήχανα, για τα αυτονόητα», είπε χαρακτηριστικά η Δάφνη Καραβοκύρη.

Το να κάνεις σεξ είναι θέμα απόλαυσης

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το να κάνεις σεξ είναι θέμα απόλαυσης. Απλώς για πάρα πολλούς λόγους, ζούμε σε έναν κόσμο, δεν θα πω ζούμε σε μια χώρα, όπου το σεξ είναι συνυφασμένο με την ενοχή και την τιμωρία, με το ότι είναι κάτι βρώμικο. Δεν εκφραζόμαστε για αυτό, δεν μιλάμε ανοιχτά οπότε θεώρησα ότι λείπει αυτό από την Ελλάδα και θέλω να το δημιουργήσω», εξήγησε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Όπως είπε, πρόκειται για μια συζήτηση που ο περισσότερος κόσμος αποφεύγει, ενώ ίσως θα ήθελε να μιλήσει πιο ανοιχτά. «Αυτό το έχει πετύχει το συγκεκριμένo podcast», είπε η δημοσιογράφος.


Έκανα μια προσπάθεια για μια απενοχοποίηση

«Θα έλεγα πως είμαστε μια ψευτο-πουριτανική κοινωνία, όπου υπάρχει άφθονη υποκρισία και θα υπάρχει πάντα. Έκανα μια προσπάθεια για μια απενοχοποίηση, μια επανάσταση εντός και εκτός εισαγωγικών, να αρχίσουμε να μιλάμε πιο άνετα για θέματα που άπτονται της απόλαυσης», δήλωσε τέλος η Δάφνη Καραβοκύρη.