keit-movforema

Κέιτ Μίντλετον: Ο συµβολισµός του εντυπωσιακού φορέματος - Γιατί επέλεξε το µοβ;

Η επιστροφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Η πριγκίπισσα µε εντυπωσιακό φόρεµα και λαµπερό χαµόγελο έκλεψε τα φλας στο Γουίµπλεντον

Την είδαµε ντυµένη στα µοβ, µε ένα εντυπωσιακό φόρεµα µε πτυχώσεις, τη χαρακτηριστική καρφίτσα µε τον φιόγκο (ως προστάτιδα του All England Lawn Tennis Club) και τις κλασικές γόβες που φοράει, αν και λίγο πιο χαµηλές απ' ό,τι συνήθως. Λεπτοµέρειες. Σηµασία έχει ότι η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε. Χαµογελαστή, επικοινωνιακή, ευδιάθετη, µε την 9χρονη κόρη της Σάρλοτ από το χέρι, όπως και την αδελφή της, Πίπα Μίντλετον, στην κοριτσίστικη παρέα. Εµφανίστηκε στο Γουίµπλεντον σαν να µην έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή της. Αν δεν γνωρίζαµε τη διάγνωση για την υγεία της, θα νοµίζαµε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζει το παραµύθι σαν να µην πέρασε µια µέρα.

Γιατί επέλεξε το µοβ; Γιατί είναι το κατεξοχήν βασιλικό χρώµα. Στα 42 της χρόνια παραµένει όµορφη και δυνατή. Αν και µόνο εκείνη ξέρει πώς νιώθει, συνεχίζοντας τις θεραπείες για τον καρκίνο, δίνοντας καθηµερινή µάχη και έχοντας αποσυρθεί από τα δηµόσια βασιλικά καθήκοντα. Όπως ήταν αναµενόµενο, οι θεατές υποδέχθηκαν χθες το απόγευµα την Κέιτ Μίντλετον όρθιοι µε ένα ζεστό χειροκρότηµα, την ώρα που εκείνη αναζητούσε τη θέση της στο βασιλικό θεωρείο στο Γουίµπλεντον για να παρακολουθήσει τον τελικό των ανδρών, στη δεύτερη δηµόσια εµφάνισή της για φέτος. Παρακολούθησε την αναµέτρηση του Κάρλος Αλκαράθ µε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Γκραν Σλαµ.

Στο ίδιο θεωρείο καθόταν και ο Τοµ Κρουζ, ανάµεσα στους γαλαζοαίµατους, την ίδια στιγµή που οι γυναίκες που µπορεί και να µην είναι φανατικές του τένις αναζητούσαν στο ίντερνετ ποιος ήταν ο δηµιουργός του εντυπωσιακού φορέµατος, µε την ασορτί ζώνη, για να το αποκτήσουν και εκείνες (1.395 λίρες από τον Οίκο Safiyaa).

O σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαµ, δεν ήταν στο πλευρό της, καθώς ταξίδεψε στη Γερµανία για να παρακολουθήσει τον χθεσινό τελικό του Euro ανάµεσα στην Αγγλία και την Ισπανία. Η Κέιτ Μίντλετον δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει την αγάπη της για τον αθλητισµό µε πολυάριθµες εµφανίσεις. Έκανε το… ντεµπούτο της το 2011. Στα λευκά, µε πουά, πράσινο φόρεµα, κόκκινο, κίτρινο. Πάντα µε γόβες στο τερέν. Όπως η Νταϊάνα



*Δημοσιεύτηκε στην «Απογευματινή»