Μία τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό του, Αναστάσιο Σαμουηλίδη, έκανε χθες, Κυριακή ο Αύγουστος Κορτώ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός συγγραφέας και ο επί χρόνια σύντροφός του παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Αθήνας τον Μάρτιο του 2024, ενώ οι δύο τους είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης το 2016, την πρώτη ημέρα εφαρμογής του σχετικού νόμου.

Διαβάστε ακόμα: Αύγουστος Κορτώ: Σοκάρει η περιγραφή του για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε - "Πήρα τα χάπια και κάθισα στο κρεβάτι"

Ο Αύγουστος Κορτώ μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, με τον ίδιο να έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη του στο πρόσωπο του συζύγου του.

Αύγουστος Κορτώ για τον σύζυγό του: ''Η βέρα έχει χαραγμένο τ’ όνομά σου, κι έτσι είσαι πάντα ένα με το δέρμα μου''

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ο συγγραφέας δημοσίευσε μία φωτογραφία του χεριού του, όπου φοράει τη βέρα του, γράφοντας στη λεζάντα: «Η βέρα έχει χαραγμένο τ’ όνομά σου. Κι έτσι είσαι πάντα ένα με το δέρμα μου, ένα με την καρδιά μου».



Ο ίδιος αναδημοσίευσε την ίδια φωτογραφία και με τη μορφή story, γράφοντας στη λεζάντα «Yours» (σ.σ. «δικός σου»).


mkllkmlkklmlklkmlkmlk


Η ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ θυμίζει και μία ακόμη που είχε κάνει ο ίδιος παλιότερα, αμέσως μετά τον γάμο του με τον Αναστάσιο Σαμουηλίδη, όταν είχε δημοσιεύσει μία κοινή τους φωτογραφία μέσα από το δημαρχείο, γράφοντας: «Η βέρα κι η καρδιά μου γράφουν τ’ όνομά σου».