Μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Γερμανός πρώην πιλότος της F1, Ralf Schumacher.

Ο αδελφός του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, Michael Schumacher, ο 49χρονος Ralf, αποκάλυψε μέσω μιας φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram ότι είναι γκέι. Πιο συγκεκριμένα, ο  Ralf Schumacher δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό του και έγραψε, «Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις δίπλα σου τον σωστό σύντροφο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα».

Ο Ralf Schumacher, ο οποίος έχει τρέξει στη F1 με τις Jordan, Williams και Toyota, υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος με την Cora-Caroline Brinkmann με την οποία απέκτησαν το 2001 τον γιο τους David.

Το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του ήρθε το 2015 ενώ σήμερα ο 49χρονος Ralf εργάζεται ως σχολιαστής στο γερμανικό Sky Sports. Ο σύντροφός του ονομάζεται Etienne και αμέσως έκανε repost την ανάρτηση τού συντόφου του.

Αξίζει να αναφερθεί πώς οRalf Schumacher έγινε μόλις ο δεύτερος άνδρας οδηγός που έχει περάσει από την Formula 1 και έχει αποκαλύψει ότι είναι gay. Ο πρώτος ήταν ο Βρετανός Mike Beuttler ο οποίος αγωνίστηκε σε 29 Grand Prix από το 1971 έως το 1973. Ο Beuttler έφυγε από τη ζωή νικημένος από το AIDS το 1988 και ενώ ήταν μόλις 48 ετών.