Μπορεί οι φήμες για διαζύγιο μεταξύ του Ben Affleck και της Jennifer Lopez να φουντώνουν, ένα πρόσφατο story της τραγουδίστριας, όμως, δείχνει πως η μεικτή οικογένεια τα πηγαίνει μία χαρά.

Το Σάββατο, η πρωταγωνίστρια του “This Is Me… Now” Jennifer Lopez μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο από την έξοδό της με την κόρη του συζύγου της, Violet και τη φίλη της, Cassidey Fralin. “Summertime”, έγραψε η Lopez, 54 ετών, στη λεζάντα του κλιπ.

Στο Instagram Story, h Jennifer Lopez χαμογελά καθώς καταγράφει το βίντεο με τα μαλλιά της να ανεμίζουν, καθώς το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση. Πίσω της οι δύο φίλες κοιτάζουν από το παράθυρο. Χρησιμοποίησε την επιτυχία του Kid LAROI, “Girls”, για να «ντύσει» την ανάρτηση. Η τραγουδίστρια του “Dear Ben” είχε, επίσης, τη βέρα της σε κοινή θέα στο βίντεο.

Δεν απεικονίζεται κατά τη διάρκεια της στιγμής ο  Ben Affleck ή τα άλλα παιδιά του, η Seraphina, 15 ετών, και ο Samuel, 12 ετών, καθώς και τα δίδυμα της Lopez, Max και Emme, 16 ετών, τα οποία μοιράζεται με τον Marc Anthony.

jlo-ben-daughter