Τη δική της θέση απέναντι στα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών παίρνει η Φαίη Ζαφειράκου. Η γνωστή ηθοποιός μιλά στην εκπομπή «Summer’s Cool» το μεσημέρι της Τρίτης (16/7) διαψεύδοντας το ρεπορτάζ που τη θέλει να ενεπλάκη σε ξυλοδαρμό με τον πρώην σύζυγό της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κάρυστο.

«Δεν έχει γίνει τίποτα απ’ όλα αυτά. Μίλησα με την αστυνομία, με ενημέρωσαν κάποιοι φίλοι και λέω: ρε παιδιά, τι έχει γίνει; Τρελάθηκα! Έχει γίνει μία παρεξήγηση όντως, ισχύει αυτό το πράγμα αλλά όχι μεταξύ μας. Ακούστηκε θόρυβος, ήρθε η αστυνομία και δώσαμε εξηγήσεις. Αυτό ήταν όλο», δηλώνει η Φαίη Ζαφειράκου για το επίμαχο περιστατικό.

«Δεν ξέρω αν θα κινηθώ νομικά. Είμαι πολύ περίεργα και λίγο με την υγεία μου… Δεν ξέρω αν θα κινηθώ νομικά. Είναι χοντρό αυτό το πράγμα! Είμαστε όλοι μαζί εδώ πέρα και προσπαθούμε να βρούμε κι εμείς μία ισορροπία από το πρωί», επισημαίνει η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Ποτέ δεν έχω δώσει δικαιώματα για τη ζωή μου. Πήρε μία άλλη διάσταση το θέμα. Αυτό το πράγμα δεν ισχύει, δεν ξέρω πώς έχει βγει όλο αυτό. Έχω τρελαθεί! Με παίρνουν φίλοι και μου λένε: το παιδί σου παίζει στις φωτογραφίες!»

«Μα γιατί να γίνει μήνυση από τον πρώην σύζυγό μου; Είμαστε διακοπές, περνάμε μια χαρά! Κάθε χρόνο πηγαίνουμε διακοπές μαζί, δεν είναι η πρώτη φορά. Πήγαμε μαζί με τον Ανδρέα (σ.σ στο τμήμα), δώσαμε κάποιες εξηγήσεις και φύγαμε στο 5λεπτο. Εγώ σπάστηκα πιο πολύ που παίζουν φωτογραφίες με το παιδί. Έχω πάθει σοκ, περνάω μαύρα σήμερα, τρέμω! Αν με δείτε, είμαι 30 κιλά άνθρωπος μπροστά στον Ανδρέα. Θα ήταν και λίγο απίθανο να τον δείρω», εξηγεί σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής επικοινωνίας η Φαίη Ζαφειράκου.


«Σηκώθηκα 7 παρά το πρωί και λέω: τι έχει γίνει, θα πάθει η μάνα μου κανένα εγκεφαλικό με όλα αυτά! Έχω τραβήξει και βίντεο, δεν έχω σπάσει τίποτα. Ήταν τελείως άσχετο με μένα και με τον Ανδρέα αυτό το πράγμα», ξεκαθαρίζει η Φαίη Ζαφειράκου .