Σήμα κατατεθέν της συζύγου του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι, αποτελούν οι πολύ προκλητικές εμφανίσεις.

*Διαβάστε εδώ: Μπιάνκα Σενσόρι: Βόλτα στους δρόμους του Λος Άντζελες με το πιο αποκαλυπτικό μπικίνι (Βίντεο)

Η Μπιάνκα Σενσόρι μας έχει συνηθίσει να είναι άκρως αποκαλυπτική στις εμφανίσεις που κάνει, ωστόσο οι στυλιστικές της επιλογές μπορεί να τη φέρουν αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης, πρόστιμο και υποχρεωτική εγγραφή ως σεξουαλική παραβάτη λόγω της τελευταίας της αποκαλυπτικής εμφάνισης στο Λος Άντζελες, τη Δευτέρα 15/07.




Η εμφάνιση της Σενσόρι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η 29χρονη Αυστραλή τάραξε στους περαστικούς, καθώς εμφανίστηκε με ένα διάφανο δικτυωτό μπλουζάκι που άφηνε το στήθος της εκτεθειμένο, καθώς πήγαινε στο ινστιτούτο μαυρίσματος Melrose Tanning Company. Χωρίς σουτιέν και φορώντας μόνο μικροσκοπικά μπεζ εσώρουχα, τακούνια και ένα καπέλο παραλλαγής, η εμφάνισή της ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Παρά τις προηγούμενες σέξι εμφανίσεις της, αυτή τη φορά η Σενσόρι μπορεί να έχει παραβεί τον νόμο περί άσεμνης έκθεσης της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το άρθρο 314(1) του Ποινικού Κώδικα της Καλιφόρνια, η σκόπιμη έκθεση των γεννητικών οργάνων ή του γυμνού σώματος σε δημόσιο χώρο μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα.

Αν και οι πρώτες παραβάσεις συνήθως αντιμετωπίζονται ως πλημμελήματα, η Σενσόρι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και έξι μήνες φυλάκιση, πρόστιμο 1.000 δολαρίων και υποχρεωτική εγγραφή ως σεξουαλική παραβάτης για δέκα χρόνια.

Μάλιστα, η εμφάνισή της φαίνεται πως έχει επιπτώσεις και στη φήμη της, καθώς εστιάτορες στο Λος Άντζελες απαγορεύουν την είσοδο τόσο στην ίδια, όσο και στον Κάνιε Γουέστ στα καταστήματά τους.

Το περασμένο Σάββατο, το ζευγάρι προκάλεσε νέο σκάνδαλο, όταν η 29χρονη εμφανίστηκε με ένα αποκαλυπτικό ασημένιο μπικίνι σε δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων αντέδρασαν έντονα, λέγοντας ότι δεν επιθυμούν τέτοιου είδους εμφανίσεις στους χώρους τους, λόγω του αντίκτυπου στους πελάτες και τα παιδιά τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι προκαλεί αντιδράσεις με τις τολμηρές εμφανίσεις του.

Πέρυσι, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Ιταλία, τα διάφανα ρούχα της Bianca προκάλεσαν την οργή των ντόπιων, και υπήρξαν εκκλήσεις για τη σύλληψή τους.