avatar

Κακά Κορίτσια
Μαρία Λεμονιά, Έλενα Καραμίχαλου

Γλύξμπουργκ: Ο "Αχιλλέας της Ελλάδας" πρωταγωνιστής σε νέα ταινία με την υπογραφή του αδελφού του

Ποιος θα είναι ο ρόλος του

Ο γιος του Παύλου θα παίξει σε ταινία μικρού μήκους με σκηνοθέτη τον αδερφό του Κωνσταντίνο-Αλέξιο

axilleas_greece_nea_tainia
Τον έχουμε δει να ποζάρει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Οι ξένοι τον γνωρίζουν ως «Achi of Greece». Και τώρα που είδαμε πως ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα φιλμ με την υπογραφή του, θέλουμε να μάθουμε ποιος θα είναι ο ρόλος του. Για την ώρα το μόνο που γνωρίζουμε, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο γιος της Μαρί-Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ, είναι πως θα πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία μικρού μήκους. Το τρέιλερ είναι ασπρόμαυρο, γυρισμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με τον ίδιο να καπνίζει τσιγάρο. Ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης; O μεγάλος του αδερφός, Κωνσταντίνος-Αλέξιος Γλύξμπουργκ, ο οποίος είναι 26 χρόνων και σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Georgetown στην Αμερική.

Ο 23χρονος Αχιλλέας-Ανδρέας Γλύξμπουργκ πάντως, ο οποίος μεγάλωσε και σπούδασε ανάμεσα στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, ακολουθεί το πάθος του για την υποκριτική. Πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά «Τόλμη και γοητεία» το 2017 με το όνομα Achi Miller, με το επίθετο της μητέρας του. Σε συνέντευξή του είχε πει: «Σαν παιδί ακόμη, όταν έβλεπα ταινίες και σειρές, έλεγα: “Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός”». Κάποτε συστηνόταν ως «Αχιλλέας της Ελλάδας». Είναι εγγονός του τελευταίου τέως βασιλιά της Ελλάδας και το τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ. Ο άλλος παππούς του είναι ο δισεκατομμυριούχος Ρόμπερτ Μίλερ, γνωστός ως ο «βασιλιάς των duty free». Το 2022 ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ εμφανίστηκε σε μία ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Just Νoise». Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει την πρόθεσή του να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να ακολουθήσει το όνειρό του. Πρόσφατα τον είδαμε στο φιλμ του 2023 «No Hard Feelings», με την Τζένιφερ Λόρενς.

Στο νέο του κινηματογραφικό πρότζεκτ, σκηνοθέτης και παραγωγός θα είναι ο αδερφός του Κωνσταντίνος. Τίτλος του φιλμ; «Between the Buckets». Στο τρέιλερ τον βλέπουμε να δέχεται γροθιά στο πρόσωπο από τον Τζακ, τον οποίο υποδύεται ο Σπάρταν Ντάγκενχερστ. Το βίντεο έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 277.000 followers. Σύντομα σε μια κινηματογραφική αίθουσα (ή οθόνη) κοντά μας;


*Δημοσιεύτηκε στην «Απογευματινή»