Ο ράπερ “Εισαγγελέας”, κατά κόσμον Γιώργης Σεντεμέντες, που ραπάρει ασταμάτητα και γράφει στίχους για τα όνειρα της γενιάς του, που δεν πρέπει να σταματήσει να ονειρεύεται, κυκλοφόρησε το νέο του σινγκλ με τίτλο “Από μικρός” έχοντας ήδη εκατοντάδες views.

Ο 16χρονος ράπερ μίλησε στην εκπομπή “Περίμετρος” και τον δημοσιογράφο Κώστα Γαζούλη για το όνειρο του να γεμίσει το ΟΑΚΑ, λέγοντας ότι ξεκίνησε στα 14 του χρόνια με το ντεμπούτο άλμπουμ του, που αγκάλιασε η τοπική κοινωνία και όχι μόνο, όμως είχε πάντα αυτό το… μικρόβιο μέσα του να τραγουδήσει και να γράψει ραπ μουσική.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2smtbq92hi9)

Ο ίδιος δεν κρύβει ότι θέλει να γίνει εισαγγελέας και λίγο πριν τη Β’ Λυκείου ονειρεύεται να σπουδάσει στη νομική και να ασκήσει με δίκαιο και έντιμο τρόπο αυτό το επάγγελμα. Παράλληλα, δηλώνει φαν του ποδόσφαιρου, ακούει πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής, ενώ παραδέχεται ότι η ραπ μουσική ή ακόμα και η τραπ μουσική είναι παρεξηγημένες. “Στις περισσότερες περιπτώσεις λέμε ότι η ραπ είναι επανάσταση, όμως για εμένα είναι ο τρόπος να ενώσω τον κόσμο” κατέληξε ο ίδιος.

Στις 28 Ιουλίου o Γιώργης αναμένεται να παίξει μαζί με γνωστά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, μεταξύ αυτών και τον γνωστό ράπερ Εθισμό και ο ίδιος “προ-καλεί” όλα τα νέα παιδιά να μην το βάλουν κάτω και να μην εγκαταλείψουν τα όνειρα τους!