Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία από την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει τη συναυλία της στο Τσεσμέ της Σμύρνης, επειδή υπήρχε αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ στη σκηνή.

*Διαβάστε εδώ: Δέσποινα Βανδή: Στην αντεπίθεση οι Έλληνες στο Instagram της τραγουδίστριας - "Έκανες αυτό που έπρεπε"

Εθνικιστικά Μέσα στην Τουρκία βρήκαν μάλιστα την ευκαιρία, με αφορμή την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από τη συναυλία, να ανεβάσουν τους τόνους και να εκμεταλλευτούν με τον δικό τους τρόπο το γεγονός.

Χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλο της εθνικιστικής εφημερίδας «Soczu» που έχει τίτλο «Ελλάδα, μη δοκιμάζεις την υπομονή μας».

Η εφημερίδα αναφέρεται σε τρεις ελληνικές προκλήσεις, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγει και την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από τη συναυλία στο Τσεσμέ της Σμύρνης.

sozcu_gia_vandi


"Δεν μπορούν να αντέξουν τον Ατατούρκ και την τουρκική σημαία"

«Πραγματοποίησαν δρομολόγιο πλοίου σε ένα νησί το οποίο ανήκει στην Τουρκία» (δηλαδή τη… Ρω), χτίζουν στρατιωτική βάση στην ελληνοκυπριακή πλευρά, δεν μπορούν να αντέξουν τον Ατατούρκ και την τουρκική σημαία», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Σημειώνεται ότι μετά την ακύρωση της συναυλίας από τη Δέσποινα Βανδή στο Τσεσμέ, ακολούθησε επίθεση στη σελίδα της στο Instagram.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2t8ve2xaqqh)