Ξεχειλίζει οργή η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια μέσα από ένα story της θέλησε να σχολιάσει το νέο περιστατικό βίας σε ζώο. Ο οδηγός έδεσε σκύλο με σχοινί από την καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου και έσερνε το ζώο για αρκετά μέτρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε σχετική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, όπου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θεέ μου, τι κτήνη κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδος. Ντροπή και αίσχος», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.


kainourgiou






































Συνελήφθη ως ύποπτος ένας 84χρονος



Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει το Mega, το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, ενώ σήμερα Παρασκευή (19/07) οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 84χρονου. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Η Αστυνομία εξετάζει όλο το υλικό από τον αυτόπτη μάρτυρα, ωστόσο δεν φαίνεται να προκύπτει εάν το ζώο ήταν ζωντανό ή όχι όταν σερνόταν στον δρόμο. Από την κτηνιατρική εξέταση θα προκύψουν οι αιτίες θανάτου του άτυχου σκύλου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 84χρονος ισχυρίζεται ότι ο σκύλος ήταν ιδιοκτησίας του και ότι τον βρήκε δηλητηριασμένο σε κτήμα που διατηρεί, οπότε αποφάσισε να τον μεταφέρει με τον παραπάνω τρόπο σε σημείο όπου τον εγκατέλειψε, υποδεικνύοντας στις Αρχές το μέρος.