Η Μπιάνκα Σενσόρι είναι γνωστή για τις αποκαλυπτικές ενδυματολογικές επιλογές της, αλλά η τελευταία της εμφάνιση έχει προκαλέσει ήδη αναταραχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Σενσόρι και ο σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ εντοπίστηκαν να παίρνουν μεσημεριανό γεύμα στο Chateau Marmont και ενώ η σταρ φαινόταν καλυμμένη από τη μέση και πάνω, άφησε ελάχιστα στη φαντασία από τη μέση και κάτω.

Η Bianca επέλεξε μια τολμηρή εμφάνιση, φορώντας ένα μακρυμάνικο λευκό μπλουζάκι και χωρίς σουτιέν.

bianca-sensori

Ωστόσο, δεν ήταν το τοπ της που τράβηξε την προσοχή, καθώς η σταρ συνδύασε το look με ένα nude εσώρουχο – και τίποτα άλλο.

Με το τηλέφωνό της στο χέρι, συνδύασε τη στολή της με ένα μπεζ καπέλο του μπέιζμπολ.

Άφησε ελάχιστα στη φαντασία

Ο Κάνιε παρουσίασε το χαρακτηριστικό μαύρο street style του, συνδυάζοντας μια μαύρη oversized κουκούλα σακάκι με μαύρο παντελόνι.

Επέλεξε επίσης να πάει ξυπόλητος για την έξοδο, ενώ η Μπιάνκα επέλεξε μαύρες γόβες για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Το Chateau Marmont είναι ένα διάσημο ξενοδοχείο και εστιατόριο στη λεωφόρο Sunset στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Το εν λόγω μέρος είναι ένα hotspot διασημοτήτων και η Μπιάνκα και ο Κάνιε συχνάζουν και οι δύο στον χώρο, αν και δεν συμμορφώνονται με τον ενδυματολογικό κώδικα.

Το Chateau Marmont ενθαρρύνει τους επισκέπτες του να φορούν «έξυπνη casual» ενδυμασία.

Χάρη στη δύναμη της διασημότητάς τους, η Μπιάνκα και ο Κάνιε φαίνεται να είναι σε θέση να σπάσουν τους κανόνες σχετικά με τις επιλογές ρούχων τους – ή την έλλειψή τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπιάνκα βγαίνει με μια εμφάνιση που δεν υπάρχει. Έχει γίνει γνωστή για τα ριψοκίνδυνα σύνολά της και συχνά αφήνει λίγα στη φαντασία, καθώς επιλέγει να… αποτάξει από πάνω της μπλούζες και παντελόνια.

cen


Συχνά στο διαδίκτυο η Σενσόρι δέχεται κριτική διαδίκτυο για τις επιλογές της.