Σοκ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος της πρώην παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου.

Η 39χρονη σεφ, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, κατέληξε το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε, για να κρατηθεί στη ζωή μετά από βακτηριακή μόλυνση που υπέστη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ντέμη Γεωργίου το βράδυ του Σαββάτου έχασε τις αισθήσεις της, στην Πάρο όπου εργαζόταν. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας της Πάρου. Εκεί, οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και την επόμενη μέρα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και διασωληνώθηκε, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφεραν κι έτσι η Ντέμη Γεωργίου κατέληξε.

Το TLIFE επικοινώνησε με την στενή της φίλη, Αντριάνα Μανέττα που θα γινόταν και κουμπάρα της, η οποία ακόμη δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τον χαμό της.

«Έγινε ξαφνικά. Τη χτύπησε ένα μικρόβιο το Σάββατο. Στην ουσία από το Σάββατο είχε φύγει, την επαναφέρανε με ηλεκτροσόκ, τη μεταφέρανε με ελικόπτερο στην Αθήνα αλλά είχε υποστεί ήδη σηψαιμικό επεισόδιο και ήταν σε κώμα. Οι γιατροί μας ενημέρωσαν από χθες ότι ήταν θέμα ωρών να καταλήξει» ανέφερε αρχικά φανερά συγκινημένη η καλή φίλη της Ντέμης Γεωργίου.

«Με τη Ντέμη ήμασταν πολύ στενές φίλες. Θα παντρευόταν σε δυο μήνες, και ίσως να γινόμουν και κουμπάρα της. Δεν έχει σημασία όμως τώρα αυτό. Αν θέλω να ακουστεί κάτι για εκείνη είναι ότι ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, πολύ ευαίσθητη. Πρόλαβε να κάνει το εστιατόριο που ονειρευόταν στην Πάρο. Οι πιο στενοί της φίλοι ήμασταν κοντά της. Φρόντισε με κάποιο τρόπο να μας αποχαιρετήσει. Μας κατέβασε όλους στην Πάρο και το ίδιο βράδυ που μάλλον αισθανόταν ότι κάτι θα πάθει, μας άφησε μηνύματα. Δε ξέρω τι να πω. Ήταν πάρα πολύ απότομο για όλους. Και οι γιατροί ψάχνανε 1,5 μέρα να βρουν από τι προκλήθηκε όλο αυτό» λέει ακόμα με τρεμάμενη φωνή η κολλητή φίλη της Ντέμης Γεωργίου που ακόμη δε μπορεί να πιστέψει τον θάνατό της.

Πηγή: tlife.gr