Σε μια νέα ανάρτηση με τη σύντροφό του, Αναστασία Κατρανιά, προχώρησε ο Δημήτρης Κατριβέσης το πρωί της Δευτέρας 22/7 μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Αρχικά, τα δημοσιεύματα ήθελαν τον πρώην σύζυγο της Μαριάντας Πιερίδη να είναι και πάλι ερωτευμένος με το μοντέλο Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη, κάτι που όμως διέψευσε ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα μέσω μιας σειράς φωτογραφιών που δημοσίευσε με την αγαπημένη του Αναστασία.

Σήμερα το πρωί, ο Δημήτρης Κατριβέσης δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και έγραψε: «Εσύ και εγώ. Το χαμόγελό σου με κάνει να χαμογελώ. Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ. Το αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο είναι δίπλα σου».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η 31χρονη Αναστασία Κατρανιά μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο πηγαινοέρχεται στη Σαντορίνη, λόγω του συντρόφου της, ο οποίος εργάζεται στο νησί.

Η αντίδραση της Μαριάντας Πιερίδη



Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 22/7 η Μαριάντα Πιερίδη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Μόλις μία ημέρα μετά την αποκάλυψη της νέας σχέσης του πρώην συζύγου της, Δημήτρη Κατριβέση, και τις αναρτήσεις του με τα τρυφερά στιγμιότυπα, η τραγουδίστρια έριξε το δικό της «καρφί».

Η Μαριάντα Πιερίδη, που είχε μιλήσει ανοιχτά για τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιό τους, έγραψε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram: «Ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που αξίζει! Οχι αυτό που νομίζει, ούτε αυτό που ισχυρίζεται, ούτε αυτό που λέει ότι αξίζει με τον νου και τη λογική του. Παίρνει μόνο αυτό που υποσυνείδητα πιστεύει, ακόμα κι αν δηλώνει κάτι άλλο. Καλή εβδομάδα, αγάπες». Να θυμίσουμε πως η Μαριάντα Πιερίδη έχει επίσης προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, αφού εδώ και λίγο καιρό είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Πάνο Ιωάννου.

dfvdsdsdvdsd