Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Ντέμης Γεωργίου, πρώην παίκτριας του MasterChef, στα 39 της χρόνια.

*Διαβάστε εδώ: Ντέμη Γεωργίου: Οι συγκινητικές αναρτήσεις πρώην συμπαικτών της στο Masterchef για τον θάνατό της

Η σεφ Ντέμη Γεωργίου άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας 22/07, ύστερα από βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη.

Παρά τον αγώνα που έδωσαν οι γιατροί να την κρατήσουν στη ζωή, η Ντέμη Γεωργίου έπαθε σηπτικό σοκ και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Για τον χαμό της αγαπημένης της μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool» και τον Ισίδωρο Φίκαρη η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, την οποία θα παντρευόταν τον Σεπτέμβριο, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε προς το πρόσωπο της Ντέμης Γεωργίου. Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η απαραίτητη διακριτικότητα προς την εκλιπούσα και τους συγγενείς της, καθώς οι στιγμές που διανύουμε είναι δύσκολες και άκρως προσωπικές», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2w1zvkgxf7l)


Την Πέμπτη η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου

Η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου θα γίνει την Πέμπτη 25/07 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η τελευταία επιθυμία της 39χρονης σεφ ήταν να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά στην κηδεία της και αντί για στέφανα, να γίνει μία δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου όπου δούλευε.

@archi43718

Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@startva@zappit.grP@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV

♬ πρωτότυπος ήχος - Archi 🧿 Άρτζι 🧿