Συγκλόνισε ο θάνατος της 39χρονης πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμης Γεωργίου. Οι ακριβείς ιατρικές πληροφορίες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα περίπλοκο περιστατικό.

Ως αιτία θανάτου έχει αναφερθεί, σηπτική καταπληξία και η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε βακτηριακή λοίμωξη σε έδαφος αδύναμου ανοσοποιητικού συστήματος λόγω πιθανού υποκείμενου νοσήματος.

*Διαβάστε ακόμα: Ντέμη Γεωργίου: Η πρώτη δήλωση της συντρόφου της μετά τον ξαφνικό θάνατό της στα 39 της χρόνια

Έως και χθες το βράδυ δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση για το ιατρικό υπόβαθρο που οδήγησε στον θάνατο της Ντέμης Γεωργίου. Η 39χρονη είχε υποστεί λοίμωξη και η κατάστασή της επιδεινώθηκε σοβαρά λόγω του εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ντέμη Γεωργίου: Το χρονικό του θανάτου της 39χρονης - Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει όσα έγιναν

Η πρώην παίκτρια του MasterChef άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας, 22/07, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν μετά την εσπευσμένη διακομιδή της από την Πάρο, όπου εργαζόταν για την καλοκαιρινή σεζόν.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η ίδια καταγραφόταν σε ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους της στο κυκλαδίτικο νησί, και κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τα όσα ακολούθησαν, με το σηπτικό σοκ που ακολούθησε τη βακτηριακή λοίμωξη την οποία και υπέστη να είναι μοιραία, παρά τον αγώνα που έδωσαν οι γιατροί να την κρατήσουν στη ζωή.

Για τον χαμό της αγαπημένης της μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool» και τον Ισίδωρο Φίκαρη η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, την οποία θα παντρευόταν τον Σεπτέμβριο, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε προς το πρόσωπο της Ντέμης Γεωργίου. Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η απαραίτητη διακριτικότητα προς την εκλιπούσα και τους συγγενείς της, καθώς οι στιγμές που διανύουμε είναι δύσκολες και άκρως προσωπικές», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2w1zvkgxf7l)


Ντέμη Γεωργίου: Ο αποχαιρετισμός της πρώην συντρόφου της με μία μακροσκελή ανάρτηση -«Δεν της άξιζε τέτοιο άδοξο τέλος»

Ανάμεσα στους ανθρώπους που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν, και η πρώην σύντροφός της, Άλκηστις Αλεξανδράτου. Οι δυο τους ήταν πολλά χρόνια μαζί και είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ωστόσο στη συνέχεια χώρισαν.

Σε μια σπαρακτική ανάρτηση, η Άλκηστις Αλεξανδράτου αναφέρεται στα όσα είχαν περάσει μαζί, τις καλές και τις κακές στιγμές, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Τη μέρα που με χώρισε μου ράγισε την καρδιά και χθες κατάφερε να την κάνει χίλια κομμάτια».

Δείτε την ανάρτηση


«Πήρα 300 μηνύματα συμπαράστασης για την πρώην σύντροφό μου, ευχαριστώ πολύ. Αγαπηθήκαμε όσο τίποτα άλλο και μισηθήκαμε άλλο τόσο. Ήμασταν πάντα κοντά όσο κι αν δεν φαινόταν. Μετανιώνω που την είδα μόνο πέρυσι τα Χριστούγεννα και όχι φέτος που ήρθα στη Δονούσα, με πρόγκηξε πριν μια εβδομάδα», έγραψε η Άλκηστις Αλεξανδράτου στο Instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία της Ντέμης Γεωργίου, να πηγαίνει βόλτα με τον σκύλο της στη θάλασσα.

«Την μέρα που με χώρισε μου ράγισε την καρδιά και χθες κατάφερε να την κάνει χίλια κομμάτια. Δεν της άξιζε τέτοιο άδοξο τέλος. Δεν άξιζε ούτε στην Μαριαλένα αυτό. Εγώ ακόμα θα περιμένω να δω τις χαζές της κλήσεις και τα χαζοχαρούμενα μηνύματα της. Ό,τι και αν είχε γίνει, δείτε τώρα τι έμεινε. Μόνο μας λείπει. Το χαμόγελό της. Κι ας έκρυβε καλά την κατάθλιψη. Τα όνειρα που κάναμε σαν ζευγάρι.Τα όνειρα που κάναμε σαν φίλες, τα όνειρα που κάναμε σαν οικογένεια, γιατί έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης και τέσσερα χώρια με τα στραβά μας και άλλα τόσα από παιδιά φίλες στο σχολείο. Ήταν ο άνθρωπός μου. O go to. Ήταν σαν να μην χωρίσαμε μια μέρα. Σ’ αγαπώ θα μου λείπεις. “Ήρθε ο Ούγγκρο να σε πάρει ταξίδι”, είπε η Μαριαλένα από το μαγαζί. Βλάχα ε βλάχα», συνέχισε η ίδια, προσθέτοντας τους στίχους του τραγουδιού «Born to die» της Λάνα Ντελ Ρέι.


Την Πέμπτη η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου

Η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου θα γίνει την Πέμπτη 25/07 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η τελευταία επιθυμία της 39χρονης σεφ ήταν να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά στην κηδεία της και αντί για στέφανα, να γίνει μία δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου όπου δούλευε.

@archi43718

Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@startva@zappit.grP@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV

♬ πρωτότυπος ήχος - Archi 🧿 Άρτζι 🧿