Η πρεμιέρα της νέας ταινίας δράσης «Deadpool & Wolverine» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου, με πολλές διασημότητες να την τιμούν με την παρουσία τους.

Μπορεί ο φωτογραφικός φακός να επικεντρώθηκε στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, Χιου Τζάκμαν και Ράιαν Ρέινολντς, αλλά τα περισσότερα βλέμματα στράφηκαν σε άλλες παρουσίες.

Η Μπλέικ Λάιβλι τίμησε τον σύζυγό της, Ρέινολντς και έκλεψε την παράσταση με μια κόκκινη εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα. Η Μαντόνα επίσης έδωσε το «παρών» και φωτογραφήθηκε με τους συντελεστές της ταινίας.

Από τη δική της μεριά, η Τζίτζι Χαντίντ μονοπώλησε επίσης το ενδιαφέρον των φωτογράφων, με την κίτρινη δημιουργία που φόρεσε.


Εντυπωσιακές ήταν και οι εμφανίσεις των Έμα Κόριν αλλά και της Μορένα Μπακαρίν που επέλεξε να πάει στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας, με βαθύ ντεκολτέ.

live_from_hugh_york__it_s_the__deadpoolandwolverine_world_premiere___3_
live_from_hugh_york__it_s_the__deadpoolandwolverine_world_premiere___2_
live_from_hugh_york__it_s_the__deadpoolandwolverine_world_premiere___1_
live_from_hugh_york__it_s_the__deadpoolandwolverine_world_premiere_


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @deadpoolmovie


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @deadpoolmovie


Το «Deadpool & Wolverine»

Στο πιο πρόσφατο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο Wolverine είναι έτοιμος για μάχη, αλλά ο Deadpool ζητάει τάιμ-άουτ για να αφαιρέσει τα σπαθιά που έχουν μπει μέσα στο σώμα του φίλου του, ενώ συγχρόνως προσπαθεί να τον εμψυχώσει. Ο Wolverine απαντάει: «Βγάλε το σκασμό», πριν ορμήσει στον Sabretooth. Ο Wolverine και ο Sabretooth στη συνέχεια τρέχουν ο ένας εναντίον του άλλου, καθώς το τρέιλερ ολοκληρώνεται.

Η ταινία «Deadpool & Wolverine» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου.

Deadpool & Wolverine | Nice | In Theaters July 26