Τις διακοπές της απολαμβάνει στην Ιταλία η Ιρίνα Σάικ, η οποία ποζάρει με το μαγιό της και προκαλεί πανικό στα social media, με τις φωτογραφίες που αναρτά.

*Διαβάστε εδώ: Κένταλ Τζένερ: Πόζαρε με κόκκινο μπικίνι πάνω σε σκάφος και … ξεσήκωσε τα πλήθη

Ειδικότερα, το 38χρονο μοντέλο από τη Ρωσία μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram, ποζάροντας με μαγιό και ενημερώνοντας τους χρήστες των social media σχετικά με το πώς περνάει την ημέρα της, αλλά και το τι τρώει.

«Είναι καλοκαίρι ακόμα. Λατρεύω την Ιταλία», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η Ιρίνα Σάικ ποζάρει για μία selfie μπροστά στον καθρέφτη φορώντας ένα μαύρο μπικίνι που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της σώμα, ενώ σε μια άλλη μας δείχνει τη στιγμή που ετοιμάζεται να κάνει μία βουτιά σε κάτι που έμοιαζε με λίμνη.

Κατά τη διάρκεια της γραφικής απόδρασης, το διάσημο μοντέλο βρήκε επίσης χρόνο να πάει στο γυμναστήριο, φροντίζοντας να ενημερώσει και γι’ αυτό τους ακολούθους της.

Φορώντας μαύρο κολάν και στενό μαύρο αθλητικό μπουστάκι, πόζαρε πάλι για μία selfie και έγραψε στη λεζάντα: «Γυμναστήριο με θέα».

irina_shayk_gym


View this post on Instagram

A post shared by irina shayk (@irinashayk)


Ιρίνα Σάικ: Τι τρώει στις διακοπές της

Παράλληλα, η Ιρίνα Σάικ φρόντισε να δείξει και τι γεύματα απολαμβάνει στις διακοπές της.

Όπως μπορεί να δει κανείς, ένα από τα πιάτα της ήταν ένα μπολ με ντοματόσουπα και συνοδευόταν από κρουτόν, αγγούρια σε κύβους και φύλλα βασιλικού.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η Ιρίνα Σάικ έδειξε πιάτα με φρούτα, όπως κεράσια, φράουλες, σταφύλια αλλά και κρουασάν σε σχήμα φιόγκου.

irina_shayk_tomatosoupa
irina_shayk_faghto
irina_shayk_frouta