Η Μαίρη Βυτινάρος κατάγεται από ελληνοϊταλική οικογένεια. Γεννήθηκε στην Αθήνα και εγκατέλειψε τις σπουδές της στο πανεπιστήµιο στα Οικονοµικά, για να ασχοληθεί µε το modeling και τη φωτογραφία µόδας.

Ηθελε να γίνει και επαγγελµατίας τενίστρια, αλλά το µεγαλύτερο όνειρό της είναι να περπατήσει κάποια στιγµή και εκείνη σε ένα από τα catwalks της Victoria’s Secret.

Της αρέσει να γυµνάζεται και πλέον έχει κολλήσει µε το pilates. Ετοιµάζει κάτι επιχειρηµατικό, απλώς ακόµη δεν δίνει πολλές λεπτοµέρειες - είναι έκπληξη. Μιλώντας στο «Secret», εξοµολογείται πως ως έφηβη ήταν nerd και είχε δεχτεί bullying στο σχολείο για το ύψος και την εµφάνισή της.

«Ηµουν σε ηλικία 14 ετών και είχα ύψος 1,80. Αυτό µου δηµιούργησε πρόβληµα», το οποίο αργότερα ξεπέρασε. Τώρα έχει ύψος 1,85 και, όταν ξεκίνησε στα 17 της το modeling, είχε ήδη διαµορφώσει τον χαρακτήρα της, όπως µας αναφέρει, η Μαίρη Βυτινάρος.

sdsddssdsdd


Αγαπά την ελληνική κουζίνα και είναι «χορτασµένη» από νόστιµα φαγητά. Λατρεύει τις µπάµιες. «Αγαπηµένο µου ελληνικό φαγητό είναι οι µπάµιες, ειδικά όπως τις έφτιαχνε η γιαγιά µου. Οπως και άλλα ελληνικά φαγητά που έτρωγα από µικρή!», λέει και συµπληρώνει η Μαίρη Βυτινάρος γελώντας: «Αν δεν έτρωγα το φαγητό µου, η γιαγιά µου θα µε σκότωνε». Εκανε glow-up µετά την εφηβεία της και ασχολήθηκε ενεργά µε το modeling. Ελαβε µέρος στα καλλιστεία και για λίγες ψήφους δεν βγήκε Miss Australia. Αυτά λίγο-πολύ είναι γνωστά. Αυτό που δεν ξέρουµε είναι η επιθυµία της να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει: «∆εν έχω βρει κάποιον που να ταιριάζει στα γούστα µου. Με φλερτάρουν, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω».


Εξάλλου, είχε µια σχέση παλαιότερα, που κράτησε έξι χρόνια και πήγαινε για γάµο, «όµως τελευταία στιγµή καταλάβαµε ότι θέλαµε άλλα πράγµατα στη ζωή». «Είχα µια σχέση µε κάποιον που µου έκανε αρνητικά σχόλια και δεν µε σεβόταν», αποκαλύπτει η Μαίρη Βυτινάρος. «Μου έλεγε συνέχεια ότι έχω άσχηµες γάµπες, άσχηµα δάχτυλα στα πόδια». Οπως τονίζει, «αυτά προέρχονταν από δικά του κόµπλεξ! Χωρίσαµε, ευτυχώς».

«Πάντως, θέλω να παντρευτώ Ελληνα», λέει και γελάει, «ή ελληνοκάτι…». Σε µια ερώτηση σχετικά µε την τηλεόραση, δεν κρύβει την επιθυµία της να συµµετάσχει σε εκποµπή. «Θα ήθελα να συµµετάσχω σε µια εκποµπή στην τηλεόραση. Εχω προτάσεις από την Αυστραλία και εάν δεν βρω κάτι στην Ελλάδα, θα φύγω», αναφέρει.

«Με ποιον Ελληνα παρουσιαστή θα ήθελες να συνεργαστείς;» τη ρωτάµε. Η απάντηση έρχεται αµέσως: «Με τον Γιώργο Λιάγκα. Θα ήθελα να είµαι στην εκποµπή του. Τον έχω γνωρίσει και είναι πολύ καλός άνθρωπος, γι' αυτό τον ξεχωρίζω». Προς το παρόν, η Μαίρη Βυτινάρος συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και διευθετεί τις τελευταίες λεπτοµέρειες για τη νέα της επιχειρηµατική κίνηση.

fdfddfds