Στο αγαπημένο του τρίπτυχο «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά ο Νίκος Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια συναυλίας του, τονίζοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να ντρεπόμαστε γι' αυτά τα θέματα.

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης σε συναυλία που έδωσε στην Κατερίνη και στο γήπεδο του Πιερικού επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά για το ζήτημα της θρησκείας, της εκκλησίας και των προσωπικών του πιστεύω, έχοντας ως κοινό εκατοντάδες θαυμαστές του, οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Όπως φαίνεται να λέει αρχικά σε βίντεο, που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η εκκλησία λένε πολλοί ότι απλά εισπράττει. Επειδή εγώ γνωρίζω, θα ‘θελα να ξέρετε πως η εκκλησία είναι ο μοναδικός σταθμός στη ζωή μας που βοηθά πραγματικά τους ανθρώπους. Να έχετε την πίστη σας, να ομολογείται τον Χριστό. Είναι τιμή μας να υπηρετούμε την εκκλησία και τον Χριστό».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνέχισε τονίζοντας: «Η ομολογία πίστεως στις ημέρες είναι πάρα πολύ δύσκολο για πολλούς. Ντρέπονται να κάνουν τον σταυρό τους, ντρέπονται να πουν ότι πιστεύουν. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες, ότι πιστεύουμε στην πατρίδα μας, στην οικογένειά μας. Κι αν πούμε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες, χουντικούς».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: