Μια ακόμα προκλητική εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα όλων έκανε η Μπιάνκα Σενσόρι.

*Διαβάστε εδώ: Μπιάνκα Σενσόρι: Μετά το διάφανο κολάν σχεδόν... γ@μν@, η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ (Εικόνες)

Ειδικότερα, η 29χρονη σύζυγος του Κάνιε Γουέστ που επισκέφθηκε την Κυριακή 21/07, για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες, το hotspot των διασημοτήτων στο Λος Άντζελες, το εστιατόριο Chateau Marmont, επέλεξε γι’ αυτή την έξοδό της το μικροσκοπικότερο δερμάτινο μπικίνι και ασορτί σορτσάκι.


Η Αυστραλιανή κάλυπτε ελάχιστα το στήθος της με το μικροσκοπικό δερμάτινο μπικίνι που είχε μικρά δερμάτινα τρίγωνα από ύφασμα. Αν και το εστιατόριο του ξενοδοχείου προτιμά περισσότερο τον business casual dress code, εκείνη κράτησε το δερμάτινο θέμα με ένα μικροσκοπικό σορτσάκι.


Η Μπιάνκα Σενσόρι φόρεσε ένα παρόμοιο ντύσιμο σε ένα ραντεβού με τον ράπερ σύζυγό της νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αν και αντάλλαξε το μαύρο δέρμα με ένα μικροσκοπικό ασημένιο μπικίνι τοπ και ένα διάφανο boyhorts σε nude απόχρωση.


Η Censori επισκέφθηκε επίσης το Chateau Marmont με τον West την περασμένη εβδομάδα και ενώ καλύφθηκε από πάνω με ένα (διάφανο) μακρυμάνικο μπλουζάκι, φορούσε μόνο στρινγκ εσώρουχα για τη μεσημεριανή τους έξοδο.