Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα βρέθηκε χθες, Τρίτη 23/07, στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μοιράστηκε τα όσα συνέβησαν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου 20/07 ο Βασίλειος Κωστέτσος είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι χρειάστηκε να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μάλιστα στα έκτακτα περιστατικά, με τον ίδιο να επανέρχεται με νέο story του την ίδια ημέρα, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Όλα καλά. Ευτυχώς δεν ήταν αυτό που φοβόμουν», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Λίγες ημέρες αργότερα, το πρωινό της Τρίτης 23 Ιουλίου ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε και πάλι στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να αναρτά μια σειρά από stories, περιγράφοντας τη νέα περιπέτεια με την υγεία του.

«Στον δρόμο για το νοσοκομείο! Ξανά μανά, που λέει και η Βίσση! Σήμερα ξαφνικά ξύπνησα έτσι!», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος στην πρώτη ανάρτησή του, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του μέσα από το αυτοκίνητο, με το ένα του μάτι να καταγράφεται εμφανώς πρησμένο.

kostetsos_nosokomeio


Σε επόμενο story του μέσα από το νοσοκομείο, ο ίδιος σχολίασε: «Φαντάσου και να μην ήμουν το ”τυχερό” ζώδιο του μήνα...», καταγράφοντας τον χώρο όπου νοσηλευόταν.

nosokomeio_kostetsos

Λίγες ώρες αργότερα, ο Βασίλειος Κωστέτσος ενημέρωσε εκ νέου τους followers του για όσα συνέβαιναν, εξηγώντας ότι του έδωσαν ενδοφλέβια αντιβίωση και πήρε εξιτήριο.

kwstetsos_nosokomeio


«Ελπίζω να τελείωσε εδώ!», πρόσθεσε.

kwtsetsos_nosokomeio


«Τελικά τι; Συνωμοσιολογία εμβολίων; Η κόκκινη σκόνη που αναπνεύσαμε όλοι; Τα υπολείμματα απόβλητα βομβών από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή που ταξίδεψαν με τη σκόνη; Η απανωτή ασφυχτική ζέστη που είναι σε συνέχεια και κρατά ακράδαντη; Εγώ δεν θυμάμαι τέτοιο καλοκαίρι ποτέ! Ούτε τόσες αλλεργίες-θανάτους και αυτοάνοσα που συμβαίνουν καθημερινά!», διερωτήθηκε ο σχεδιαστής μόδας μετά τη νέα περιπέτεια που είχε με την υγεία του, σε νέο του story το βράδυ της Τρίτης.

kostetsos_anartisi