Η 30χρονη Ταλούλα Γουίλις, η μικρότερη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, αποκάλυψε ότι ακόμα εξερευνά τη διάγνωση του αυτισμού της.

Έναν χρόνο αφότου διαγνώστηκε με την αναπτυξιακή διαταραχή, η ηθοποιός, η οποία έχει επίσης μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με μια διατροφική διαταραχή και μια οριακή διαταραχή προσωπικότητας, μοιράστηκε πως «ακόμα εξερευνά πώς επηρεάζει» τη ζωή της, καθημερινά.


«Πριν από τη διάγνωσή μου, παρατήρησα ότι η ακραία ευαισθησία μου με τις πέντε αισθήσεις μου -έχω αυξημένη αίσθηση της γεύσης, της όσφρησης, της αφής, της όρασης και της ακοής από τότε που ήμουν παιδί- δεν ήταν τόσο συνηθισμένη για όλους τους άλλους», δήλωσε η 30χρονη στο People.

Αφού έζησε με μη διαγνωσμένο αυτισμό για σχεδόν τρεις δεκαετίες, η Ταλούλα αποκάλυψε ότι στόχος της «είναι να συμβάλει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης και της κατανόησης» γύρω από τον αυτισμό «όσο το δυνατόν περισσότερο» μπορεί.

«Η διάγνωση με αυτισμό άλλαξε τη ζωή μου» είχε πει η Ταλούλα Γουίλις


Η Ταλούλα ελπίζει να υποστηρίξει, όπως λέει, «τις γυναίκες που συνήθως διαγιγνώσκονται λανθασμένα».

Τον Μάρτιο του 2024, η κόρη του Μπρους Γουίλις, και της Ντέμι Μουρ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει διαγνωστεί με αυτισμό.

Ανέβασε ένα βίντεο με την ίδια και τον πατέρα της, ο οποίος παλεύει με τη μετωποκροταφική άνοια και την αφασία, στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας του ηθοποιού The Whole Ten Yards του 2004, στην οποία πρωταγωνιστούσε και η τότε 10χρονη Ταλούλα.

Με την ανάρτηση έγραψε: «Πες μου ότι είσαι αυτιστικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι αυτιστικός».

Στο βίντεο, η νεαρή Ταλούλα, την οποία κρατά ο  Μπρους καθώς απαντά στις ερωτήσεις ενός δημοσιογράφου, φαίνεται να παίζει με τα αυτιά του και να τρίβει επανειλημμένα τα χέρια της πάνω στο φαλακρό του κεφάλι.

Η ανάρτησή της προκάλεσε έναν ακόλουθο να ρωτήσει για τη διάγνωσή της.

Η ηθοποιός απάντησε: «Είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι δημόσια τη διάγνωσή μου. Το έμαθα αυτό το καλοκαίρι και άλλαξε τη ζωή μου».