Στο επεισόδιο του Power of Love που προβλήθηκε την Τετάρτη 25 Ιουλίου, σημειώθηκε μια σημαντική εξέλιξη στη σχέση μεταξύ του Νίκου και της Σωτηρίας, καθώς οι δύο παίκτες παραδέχτηκαν τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλο.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των ανδρών και των γυναικών παικτών στο σαλόνι, τους ζητήθηκε να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Πριν αποχωρήσουν, ο Νίκος και η Σωτηρία αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί στο στόμα, μια στιγμή που προκάλεσε αίσθηση και σχολιάστηκε έντονα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2y0w0fv7m69)

Ωστόσο, αυτή η ρομαντική στιγμή επισκιάστηκε από τις αντιδράσεις των υπόλοιπων κοριτσιών, οι οποίες εξέφρασαν την επιθυμία τους να αποχωρήσει ο Νίκος από το παιχνίδι. Οι απόψεις του παίκτη, οι οποίες έχουν σχολιαστεί αρνητικά κατά καιρούς, αποτέλεσαν τον κύριο λόγο για αυτήν την επιθυμία. Η Σωτηρία αντέδρασε έντονα, τονίζοντας ότι οι συμπαίκτριές της πρέπει να σεβαστούν το ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ αυτής και του Νίκου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2y1br68fp95)

Σε δηλώσεις της, η Σωτηρία εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον Νίκο, λέγοντας: «Μου αρέσει αυτό που γίνεται με τον Νίκο και δε θέλω να τελειώσει. Δεν είναι έρωτας, είναι μια χημεία, δεν δηλώνω ερωτευμένη».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2y2ak6z7115)